Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926436





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Herbert Verbeke in Parijs veroordeeld tot zes maanden cel.
25 juli 2011
In Spanje verblijvende Belgische negationist belaagt Morsum Magnificat.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.149.700
Palma / Lanaken 25 juli 2011

Op 3 maart 2011 werd de nu 70 jarige Herbert Verbeke, broer van die andere bekende negationist Sigfried Verbeke, in Frankrijk veroordeeld, Herbert kreeg zes maanden wegens het ontkennen van misdaden tegen de mensheid.

Lange weg.
De veroordeling te Parijs op 3 maart 2011 is het gevolg van een eerdere veroordeling van de correctionele rechtbank van Parijs van 26 juni 2008 toen Herbert Verbeke verstek liet gaan, behalve zes maanden cel kreeg hij ook een boete van tienduizend euro. Pas nadat Verbeke in Spanje werd opgepakt en terug aan Frankrijk uitgeleverd, tekende hij beroep aan. Op 18 juni 2009 werd hij tot één jaar cel werd veroordeeld waartegen hij beroep aantekende. Beroep dat op 3 maart 2011 werd behandeld. Herbert Verbeke en diens broer Sigfried hebben met hun ontkenning van de Holocaust een palmares aan wapenfeiten verzameld.  Herbert en zijn broer Sigfried werden in september 2003 al tot één jaar veroordeeld voor inbreuken op de racismewet. Op 6 april 2006 werd door de Antwerpse rechtbank de internering van Herbert  bevolen.

Bestoken van Morsum Magnificat.
Of er een verband is met de terreur in Oslo weten we niet maar op zaterdag 23 juli 2011 om 11:59u loopt er bij deze redactie een eerste vreemde e-mail binnen, met o.a. volgende passage : "- even misdadig administratief : denkt u bv aan de burgerlijke doodverklaring dmv een bewezen botte ambtshalve adresafschrijving, maar ook botte afname zonder teruggave van papieren zoals ID kaart en rijbewijs, blokkering van de toegangspoort met schildering van een parkeervak, weigering alle rechtshulp, enz. enz ... ". Omdat de auteur van Morsum Magnificat niet de gewenste reactie kreeg, volgden er nog enkele gelijkaardige e-mails.

Snel ontmaskerd.
In zijn nachtelijke internetstrooptochten stuurde de auteur op 24 juli om 00:54 nieuwe proza, toen hadden we meteen door dat het Herbert Verbeke moest zijn en met wat opzoekwerk ontdekten we dat de e-mails uit een wel bepaalde regio in Spanje werden verstuurd. Herbert maakte de fout de naam van Morsum Magnificat te misbruiken en ze op een bepaalde server te hosten, dezelfde als degene waarvan zijn e-mails werden verstuurd. In zijn berichten trekt Herbert Verbeke van leer tegen OCMW's en sociale guerrilla en op dat vlak heeft hij misschien wel een punt.

Meer over Herbert Verbeke.
http://www.facebook.com/people/Herbert-Verbeke/100000572305504
http://aff.skynetblogs.be/archive/2008/12/08/negationist-herbert-verbeke-maakt-amok.html

Satanistensite.
Herbert Verbeke heeft zich, net als de Diepenbeekse Byloos, door de Nederlandse Satanistensite IBG op sleeptouw laten nemen. De berichten die aan Morsum Magnificat daaromtrent worden aangeleverd maken het dossier tegen het Bekkevoorts koppel rond laster en eerroof, alleen maar sterker.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 26 juli 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.