Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937012





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Vendetta in de Geenhornstraat - Update 1.
19 juli 2011
Genkse Schepen Geert Swartenbroekx reageert.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.137.500
Genk / Lanaken 19 juli 2011.

Nadat het artikel in Morsum Magnificat 192_02 is afgesloten ontvangen we toch nog een reactie van Schepen van Sociale Zaken Geert Swartenbroekx -CD&V-, de Schepen bevestigt ons nooit tegen Jean-Pierre gezegd te hebben dat deze zich zómaar twee meter mag toe-eigenen. De Schepen heeft, om de brokken proberen te lijmen, ook al meermaals met partijen contact gehad, maar het water tussen partijen is blijkbaar te diep, "We willen de zaak tot september laten rusten" voegt de Schepen er nog aan toe.


Geert Swartenbroekx -en Tanja Croci- slaagden er niet in om de stukken te lijmen, in september worden de pogingen verder gezet.

NVDR.
We begrijpen niet goed welk probleem er niet kan opgelost worden, de partij die wederrechtelijk een stuk van andermans terrein inpikt, moet tot de orde worden geroepen. In casu gebeurde dat duidelijk niet waardoor
partijen met mekaar op de vuist dienden te gaan, "het sociale luik" heeft duidelijk gefaald en na de agressie van februari 2011 blijkbaar ook het politionele. Het zou blijken dat het na de raid van 31 mei 2011 nog niet bekoeld is, de politie van Genk ook hiér weer selectief tewerk zou gaan. Wat belet de belaagde en benadeelde en met camera's in het oog gehouden partij, om een klacht met Burgerlijke Partijstelling te plaatsen?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 19 juli 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.