Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936891





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Vendetta in de Geenhornstraat_Update2
13 juli 2011
Bewoonster werd straffeloos afgetuigd.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.128.000
Genk / Lanaken 13 juli 2011.

--- Update 2 12:14 18/07/2011
Betalende abonnees kunnen het artikel hier lezen.
--- einde update 2

Update 1 18:52 16/07/2011
Eerste reactie van Jean-Pierre Vanlingen.
Via via hebben we toch contact kunnen krijgen met Jean-Pierre Vanlingen die momenteel met vakantie is en ons pas later het verhaal wil doen. Volgens deze eerste reactie zou Schepen Geert Swartenbroekx toelating hebben gegeven om de scheidingsmuur te plaatsen waar ze nu staat, of Geert Swartenbroekx dergelijke beslissingen kan nemen is zeer de vraag, of er daarvan iets op papier staat is de tweede vraag.

Politie GAOZ stelde wel vragen aan
Morsum Magnificat over haar camera's .....

Een camera gericht op de openbare weg met deels zicht op de buren -waarmee men overhoop ligt-, kan niet door de beugel, dat de politie van GAOZ dat niet ziet? Toen Morsum Magnificat op een privaat terrein, mits wetttelijke waarschuwingsborden, camera's plaatste kwam de politie van GAOZ vregen stellen of de buren daarmee geen problemen hadden -bewijsmateriaal van die intimidatie van de Genkse politie daarvan is wel degelijk in ons bezit-.
Camera.
Dat het plaatsen van een camera langs de straatkant met zicht op de openbare weg en deels op het eigendom van de buur, niet kan, weet Jean Pierre niet, we hebben de man toch de raad gegeven om contact op te nemen met de privacycommissie -CBPL-.Niettegenstaande zijn pand en optrekje netjes is uitgevoerd, terrein verhard en omheining geplaatst, blijven er toch autowrakken langs de straat staan. We begrijpen ook niet wat de Genkse Schepen van Sovciale Zaken in de verhaal een rol speelt. U leest het verhaal verder in MM_192_01.
--- einde update 1

Op 31 mei 2011 was er in de Geenhornstraat te Genk een massale vechtpartij, in de gazet van Limburg werd de vechtpartij afgedaan als een familieruzie, nogal wiedes, die gazet heeft goede contacten met de politie en rijft grote contracten binnen van de stad Genk, het is dan begrijpelijk dat de journalist "Blauwe" en "Oranje" pennen hanteert en de waarheid kilometers ver verwijderd ligt.

Genk  Geenhornstraat 10 februari 2011 ...

Christiane Vanlingen werd afgetuigd, hiervan kwam niets in de gazet en volgens de politie van GAOZ was het een familieruzie ... in MM 192_01 leest u er eerstdaags meer over. 

                             Genkse Schepen van -a-Sociale Zaken -links op foto- 
                            Geert Swartenbroekx verschuilt zich achter Tanja Croci ...


In het midden met witte jekker, Tanja Croci, ook medewerker van de Genkse CGKR antenne die in het explosieve dossier van de Geenhornstraat voor de kar van pantoffelheld Swartenbroekx, Schepen van de Genkse -a-sociale zaken wordt gespannen. 

Discrinimeer ?
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3903&Itemid=0
Genk en haar "Discrinimeercel" heeft niet eens het fatsoen gehad om op de brief te reageren, toch werd deze persoonlijk aan Tanja Croci overhandigd!

Vendetta in de Geenhornstraat.
In Morsum Magnificat 192-01 brengen het échte verhaal, Christiane Vanlingen werd al op 10 februari 2011 afgetuigd, ergo, de agressie stopt niet. Recent stuurde de stad Genk, goed wetende dat zij haar aandeel in deze affaire heeft, een rondschrijven in de wijk ...

Voelt Genk nattigheid?
Dat er in de Geenhornstraat met de wachtplaatsenverdeling, orde, milieuhinder, inname openbaar domein, sluikstorten in de Geenhonrstraat e.e.a. verkeerd is, weet stad Genk maar al te goed, maar optreden durven de pantoffelhelden aan het stadsplein niet, toch is er op 9 juni 2011 een voorzichtig rondschrijven gestuurd.

Meer in MM 192_01 -voor betalde abonnees-.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever - houder merkenrecht.

Laatste update ( 18 juli 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.