Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936897





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Werkt de cvba Nieuw Dak zwartwerk in de hand?
01 juli 2011
Is Myriam Indenkleef een papieren Directeur en mag zij niet optreden?

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.105.300 
Lanaken / Genk 1 juli 2011

Het zit omwonenden  rond de Priesterhaagstraat 13 hoog omdat er niet aflatend in een garage bedoeld als autostandplaats, quasi permanent -ook tijdens weekends- auto's worden hersteld, dat veroorzaakt hinder.  Van de auto's die op het gras geparkeerd staan, worden soms de velgen met bijtende producten afgewassen en gespoeld -foto's in ons bezit-, dat veroorzaakt milieuhinder. De politie van Genk valt sommigen lastig door aan te bellen bij de -verkeerde-  personen die geen eigenaar zijn van de auto's die daar zonder nummerplaten in de buurt staan, desondanks blijven diverse auto's op het openbaar domein en in de ruimten voor groen achter.

RVA.
Volgens informatie werden omtrent de activiteiten aan de RVA reeds vragen gesteld, dat wordt ons uit twee verschillende betrouwbare bronnen bevestigd, maar de activiteiten blijven niettemin verder gaan, diverse 
buren zijn het -begrijpelijk- beu, het gaat zéker om niet toegelaten gebruik van de garage en er zijn ook vragen over misbruik van de sociale uitkeringen, is iedereen hier gelijk voor de wet, of zijn onze wetten te streng, of is Belgenland hetzelfde als Griekenland?

Garage Kolderbos.


Deze garage is duidelijk ingericht als herstelplaats en zo wordt ze ook gebruikt, we noemen ze ondertussen "Garage Kolderbos" wordt er in de buurt gezegd. Betalen de klanten de garagist twee keer, één keer via één of andere uitkering en een tweede keer voor de uitgevoerde herstelling? Sommige buren zeggen "och, het is maar om een centje bij te verdienen", anderen willen dat het stopt. 

Netspanning.
Regelmatig legt M.C. een verlengkabel tussen de kelder van zijn appartement en de garage, dat gebeurt om elektrische toestellen en verlichting om aan de auto's te werken in werking te stellen, vreemd is, dat er in de
private kelders waarvan de verlichting op de algemene delen werkt, geen stopcontacten staan, er daar zonder wijzigingen aan de elektrische installatie aan te brengen, geen permanente spanning aanwezig is.  Bovendien komt het verbruik op de algemene rekening van alle bewoners. Er is vastgesteld, dat de algemene dagteller op twee dagen bijna 6 kilowatt verbruik aangeeft, dat kan onmogelijk het verbruik zijn van de  algemene verlichting die uit spaarlampen bestaat, er is dus meer. De vraag moet ook worden gesteld, waarom de verlichtingen van de privékelders op de algemene delen worden aangesloten in plaats van op de individuele metergroepen?

Nieuw Dak.
Wanneer Morsum Magnificat Myriam Indenkleef interpelleert over de bestemming van de verhuurde garages, kan de Directeur van Nieuw Dak niets anders dan toegeven dat het systematisch herstellen van auto's, 
duidelijk voor rekening van derden, administratief niet getolereerd kan worden, over "het waarom" dat wél gebeurt, kan Myriam Indenkleef geen zinnig antwoord geven, alleen : "wij zijn ook beperkt in onze middelen", maar  dat is onzin, nog sterker is dat de Directeur ook zegt : "dat is de énige niet", Nieuw Dak moet gewoon de huurcontracten doen respecteren, óók door de allochtonen, of zit daar het probleem, mag ze niet, of durft Myriam Indenkleef niet op te treden? Wie wordt hier beschermd en wie gediscrimineerd?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 04 juli 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.