Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926440





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kevin Annett stuurt open brief aan William en Kate.
28 juni 2011
Prinselijk paar krijgt raad weg te blijven uit Canada !

Paginabezoekers Morsum Magnificat : 1.099.300
Canada / Lanaken 28 juni 2011

Dominee Kevin Annett is zijn slechte ervaringen op de luchthaven van Stansted nog lang niet vergeten en daarom richtte hij onlangs een open brief aan William en Kate welke wij hieronder, vrij vertaald publiceren. Hij schreef deze brief als "Burger van de Republiek van Kanata, voorheen Canada"


Kevin Annet

Geachte William en Kate,
Ik begrijp dat u zichzelf hebt uitgenodigd in mijn land. Omdat mij onlangs werd verboden uw land te betreden om redenen die alleen bekend zijn bij uw Home Office, past het mij om te zeggen dat u, als vertegenwoordigers van een destructieve buitenlandse macht, hier niet welkom bent.

Laat het evenwel duidelijk zijn dat ik geen van jullie beiden persoonlijke vijandigheid of haat toedraag maar evenmin zweer ik de eed van trouw aan u beiden aangezien u een misdadig regime vertegenwoordigt met eeuwen van bloed aan zijn handen, dat geen enkele legitieme of wettige aanspraak kan maken op gezag over mij of mijn land en haar bewoners.

Mijn vaders voorouders verlieten Engeland in 1820 om aan de verstikkende onderdrukking van de Britse kroon en de landeigenaars te ontsnappen, die arme kinderen ophingen voor het stelen van voedsel om te overleven. Mijn voorvader Peter Annett werd opgesloten voor het publiekelijk bekritiseren van de Anglicaanse Kerk. Mijn moeders familie werd verdreven uit de Schotse Hooglanden door uw soldaten, en mijn overgrootvader Daniel O'Neill zag zijn hele familie verhongeren op een schip uit Cork, Ierland, nadat uw Kroon hen had  ontdaan van hun land, gewassen en leven.

Meer recent heb ik van dichtbij gezien hoe de Britse Kroon dezelfde Genocide heeft gepleegd op generaties van inheemse mensen hier, onder meer door het uitroeien van meer dan 50.000 van hun kinderen in de door de Kroon gesteunde "Indian kostscholen", in samenwerking met de Kerk van Engeland en het Vaticaan.

Vorig jaar schreef ik namens de rouwende Aboriginal families uw moeder, Elizabeth Windsor, de "koningin", een brief waarin ik haar vroeg om de plaats aan te duiden waar deze duizenden kostschoolkinderen zijn begraven. Ze heeft nooit gereageerd, ook al is ze wettelijk verantwoordelijk voor hun dood.

In mijn land kwijnt een op de vijf kinderen weg in armoede, terwijl uw "Kroon" al onze middelen en grote stroken van ons land claimt. Elk jaar worden miljoenen dollars overgeheveld van onze belastingbetalers om u in luxe te laten leven. En wat heeft de Kroon ons, naast de gala optochten, daarvoor in ruil gegeven ? Hebt u onze vrijheden verdedigd en ons beschermd tegen buitenlandse vijanden zoals u volgens uw kroningseed zou hebben moeten doen? Integendeel. En toch verwacht u dat wij opdraaien voor de kosten van uw reis en dure frivoliteiten ?

Geen van u heeft gekozen voor de rol die u speelt, maar u kunt ervoor kiezen om te stoppen met dit te doen en er zich van bewust te worden van wat u symboliseert en bestendigt. Ik nodig u dan ook uit om dit te doen.

Wat u vertegenwoordigt is niet welkom op ons grondgebied echter, als individuen, William en Kate, kunt u hier komen, mits u, om te beginnen, toestemming vraagt ons land te mogen betreden : niet aan uw marionet regering in Ottawa of aan de marionetten van Indiaanse leiders die u betaalt om hun eigen land te verraden - maar aan de mensen van Kanata zelf.

U moet weten dat wij een volk zijn dat nooit haar geest van vrijheid en rechtvaardigheid heeft opgegeven die we zochten toen we hier kwamen, vluchtend voor de onderdrukking van Kroon en Kerk. We zijn nog steeds soevereine mensen die in rechtvaardigheid en gelijkheid willen leven  met de oorspronkelijke bevolking van dit land.

We hebben ons gerealiseerd dat we dat niet kunnen doen onder de valse jurisdictie van de Britse Kroon, die altijd de architect is van onze ellende en om die reden werd op 1 juli 2009 in mijn woonplaats Winnipeg de Republiek Kanata uitgeroepen.

Zoals uw Rijk in Ierland, India en Amerika heeft geleerd, zijn wij een volk dat vastbesloten is om haar banden met Engeland te verbreken dat door niets zal worden afgeschrikt. Volgens een recente poll wil meer dan zestig procent van mijn volk de banden met de Britse Kroon verbreken en een republiek worden. Het is in naam van de meerderheid van mijn bevolking als ik zeg : Kom niet naar ons land als vertegenwoordigers van de Kroon van Engeland.

Als u ervoor kiest om dit toch te doen, bereid u dan voor op beschuldigingen van genocide en massamoord want dat zijn de aanklachten die op dit moment in Londen en Brussel door een internationaal tribunaal worden voorbereid tegen uw Kroon en als wettelijke vertegenwoordigers van die Kroon, kunt u persoonlijk verantwoordelijk worden gesteld voor misdaden tegen de mensheid gepleegd door die macht, toegebracht aan alle volkeren van ons land.

U kunt de details van deze misdaden lezen op de website www.hiddennolonger.com, want ik ben er zeker van dat u de echte geschiedenis van het Britse Rijk nooit heeft geleerd in uw elite scholen.

Delen van die geschiedenis zijn ook te vinden in de woorden van een van mijn voorouders, Phillip Annett, een boer en smid, die één van de vele gewone mensen was die probeerden het Britse koloniale regime in 1837 in Canada omver te werpen samen met William Lyon MacKenzie en Les Patriotes in Quebec onder Louis-Joseph Papineau.

Hun falen om te komen tot een echte democratische republiek in Canada maakte alle latere toegebrachte misdaden aan ons volk mogelijk maar de drang naar vrijheid die leefde in mijn over-over-overgrootvader

Phillip bleef bestaan zoals kan worden afgeleid uit de brief die hij, toen hij in 1830 in arriveerde Ontario, naar Engeland schreef : "We leven in een fijn land, een land van vrijheid en overvloed. Hier hoef je geen huur te betalen, zijn er geen armenhuizen of werkhuizen en nauwelijks belastingen. Er zijn geen jachtopzieners of Heren die boven je staan. Hier krijgen we respect en leven we met iedereen op goede voet, zelfs met de wilden. Dit is een land dat God creëerde met de bedoeling dat iedereen er in vrijheid zou kunnen leven, tegen de wil van alle overweldenaars in".

Dit is Kanata zoals het was bedoeld om te worden en dat altijd in de harten van de mensen was. Kanata, wat "het dorp" betekent in de taal van de Mohawk gemeenschap: een samenleving van gelijken die in vrede leven met de aarde en elkaar.

We hebben de verplichting de natie op die wijze te voort te zetten en door onze proclamatie van 1 juli 2009 hebben we opnieuw onze natuurlijke soevereiniteit bevestigd over het land dat jullie kennen als Canada. Dus, als u hier aankomt, zal het zijn met de status van illegale indringers van het land.

Ik hoop dat u voorbij de betaalde, naïeve, met vlaggenzwaaiende hielenlikkers kijkt die u zullen begroeten en het échte Kanata en haar bevolking ziet. Ikzelf ben meer dan bereid om u beiden rond te leiden in de delen van mijn land die u nooit worden getoond, inclusief de sloppenwijken en reservaten waar zowel autochtonen als allochtonen lijden onder de stagnerende, overbelaste en afhankelijke samenleving welke we zijn geworden onder de Britse Kroon.

Die oude maatschappij behoort tot het verleden wanneer onze nieuwe Republiek uit haar as zal verrijzen. Moge God die Republiek en haar volk beschermen.

In de naam van,
Kevin Daniel Annett - Eagle Strong Voice

Burger van Kanata en aangenomen lid van de Anishnabe Nation
Lid van de Voorlopige Raad van de Republiek Kanata

Bron : Eagle Strong Voice
Bewerking / vertaling : jvds

Redactie Morsum Magnificat Professioneel

Laatste update ( 28 juni 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.