Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936900





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Para-militaire aanval op Mohawk gebied in Montreal.
17 juni 2011
Het Internationaal Tribunaal veroordeelt RCMP aanvallen op soeverein Mohawk grondgebied.

Paginabezoekers Morsum Magnificat : 1.080.400
Canada / Londen / Lanaken 16 juni 2011.

De para-militaire aanval van 13 juni 2011 door 500 Royal Canadian Mounted Police -RCMP- officieren op soeverein Mohawk gebied rond Montreal, wordt door de internationale instantie die in Canada misdaden tegen de mensheid onderzoekt, veroordeelt. Het negen naties tellende Internationaal Tribunaal naar de misdaden van Kerk en Staat -ITCCS-, gevestigd in Londen en Brussel, heeft opgeroepen tot de onmiddellijke terugtrekking van de "buitenlandse bezetters" van Mohawk grondgebied en "om een einde te maken aan de valse oorlog tegen drugs, die de betrokkenheid van de Canadese overheid aan deze misdaden verbergt".

Betrokkenheid.
Ten minste veertig Mohawk burgers zijn gearresteerd door de RCMP op soeverein vaderland, zonder bevel of waarschuwing, alleen voor verdacht marihuana bezit. Sprekend vanuit Londen, Engeland, zegt een ITCCS
woordvoerder :  "In onze archieven zijn verklaringen onder ede van inheemse mensen in Canada die ooggetuige waren en de regelmatige betrokkenheid beschrijven van de RCMP officieren in het transport en de bescherming van de offshore-transporten van cocaïne en heroïne in Port Renfrew en Waglisla, British Columbia, en in Cornwall, Ontario".

Verdacht.
"Wij geloven huidige moorden op Canadse Aboriginals in verband staat met deze betrokkenheid van een element van de RCMP in de drugshandel, die opereert via de door de overheid gefinancierde inlandse leiders
van de Indiaanse reservaten. De aanval op de soevereine Mohawks voor eenvoudig marihuana bezit kan niet alleen in vraag gesteld worden maar is bovendien zeer verdacht, gezien de geschiedenis van de Mohawks in het verdedigen van hun land en rechten tegen dezelfde krachten die hen nu aanvallen".

Gedagvaard.
De ITCCS zal de resultaten van haar onderzoek naar misdaden tegen de mensheid in Canada en andere landen bekend maken op 15 september 2011 in Londen, Brussel en in ten minste vijf Canadese steden.
De ITCCS heeft de Canadese premier Steven Harper gedagvaard om voor haar onderzoekscommissie te verschijnen op grond van beschuldigingen van medeplichtigheid aan genocide en obstructie van de rechtsgang.
Harper heeft niet gereageerd op de dagvaarding, noch heeft hij de beschuldigingen tegen hem bestreden.

Bron : Eagle Strong Voice
Vertaling en bewerking : jvds

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.