Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936888





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gratis Belstat Counter website Morsum Magnificat door EVERTEK gevisualiseerd.
09 juni 2011
Belstat biedt verschillende mogelijkheden maar probeert abonnementen af te sluiten.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.069.132
Lanaken 9 juni 2011

Jo van "Belstat Counter" tikte Morsum Magnificat op de vingers omdat wij, volgens de man, de gratis Belstat Counter bewust onzichtbaar zouden maken, maar dat is geenszins het geval. Het is wel zo dat de maker van de  website die counter "verborgen" in HTML configureerde en dat de beheerder van de website onvoldoende onderlegd is om de HTML bestanden op de server te wijzigen. Verborgen dus wel, maar niet bewust. Aangezien de  bouwer van de website -Brandnewmedia- er nooit in slaagde om haar opdracht -een teller in php te doen werken- uit te voeren, hebben anderen de Belstat teller zó geconfigureerd.

            
Links : Bezoekers website Morsum Magnificat op 9 juni 2011 = 1.069.132 volgens Belstat 844.177. Verschil moet er altijd zijn.
Rechts : De Belstat counter sinds september 2007, op Belstat ziet u dat de counter sinds 2003 is gestart,maar dat klopt niet .

Groot verschil.
Recent greep Belstat in en viel de counter stil. In onze zoektocht om aan de wensen van meneer Jo van Belstat te voldoen, ontdekten wij dat de eigen counter binnen de website ruim driehonderdduizend
bezoekers meer noteerde dan deze van Belstat, de reden daarvan is niet bekend en we gaan er verder ook geen aandacht aan besteden.


EVERTEK Regelde het vrij snel en niet duur !  www.evertek.be

EVERTEK regelde het.
Omdat de Morsum Magnificat webmaster geen oplossing zag om de HTML code in de database naar de wensen van Belstat aan te passen, heeft Morsum Magnificat beroep gedaan op EVERTEK uit Zonhoven dat, mede
wat zoekwerk, vrij snel met succes en bovendien voor een democratische prijs, de klus klaarde. Daarom vinden we deze gratis publiciteit voor EVERTEK gepast. Iedereen, en vooral Belstat, is nu tevreden. U vindt vanaf nu onderaan -links- op de pagina van het icoontje en de resultaten van de gratis Belstat Counter. Deze op de online berichten geeft de resultaten weer van de eigen interne teller.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 21 juni 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.