Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936784





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
EuroStaete : Pleiten voor erkenning van de Republiek Kanata.
03 juni 2011
Autonome Europese Natie onderschrijft samenwerkingsakkoord met Kevin Annett en ITCCS.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 844.100
Coevorden NL / Lanaken 2 juni 2011

De autonome Republiek Eurostaete en haar ambtenaren hebben, na een conferentie in de buurt van Amsterdam op 28 mei 2011,  formeel ingestemd met de doelstellingen en het werk van Reverend Kevin Annett en het Internationaal Tribunaal voor de misdaden van Kerk en Staat -ITCCS-. Eurostaete verwelkomde het establishment van de Republiek van Kanata als "een bron van hoop en inspiratie" voor de slachtoffers van de Kroon van Engeland en religieuze onverdraagzaamheid. Aan het eind van de conferentie, waar Rev. Kevin Annett een lezing gaf,  bevestigde de heer Gerard Beukeveld, stichter en hoofd van de republiek Eurostaete, zijn erkenning van ITCCS.


Links : Dr.G.J.J.Beukeveld Grondlegger en Regent EuroState 
Rechts : In koper geslagen munt van EuroStaete - 50 GuldenMark

Genocide.
Hij kondigde dat aan als volgt : "Bij de verdediging van de Indiaanse bevolking, doel van een genocide, stond de heer Annett achter dezelfde principes als deze waarin ook wij geloven, in het bijzonder het recht van volkeren op soevereiniteit. Samen met hem houden wij de autoriteiten verantwoordelijk voor deze misdaden tegen de mensheid.  Wij zijn blij met de oprichting van de Republiek van Kanata en roepen op tot diplomatieke erkenning door andere landen want alleen in de democratische rechtbanken van een dergelijke republiek kunnen aanklachten worden ingesteld tegen de verantwoordelijken".

Vervolging.
De Republiek van Kanata werd uitgeroepen op 1 juli 2009 in Winnipeg, Canada door inheemse en niet-inheemse mensen die gefrustreerd waren door de weigering van op de Kroon gebaseerde Canadese rechtbanken om de Canadese staat en kerken te vervolgen voor genocide. Eerwaarde Annett is lid van de voorlopige raad van de Republiek Kanata. Bij de erkenning van de republiek Kanata door Eurostaete, overhandigde Rev. Annett de vlag van Kanata aan de officials van Eurostaete zeggende : "Onze gemeenschappelijk doel van vandaag maakt deel uit van een groeiende beweging die de kerk en regeringen wil berechten voor het uitroeien van miljoenen inheemse inwoners, inbegrepen onze voorouders in Europa. De wereldwijde gezamenlijke agenda zet deze vernietiging ook vandaag nog steeds voort en indien wij willen overleven moeten wij vasthouden aan ons land en ons leven als vrij volk."

Londen.
Waarnemers van Eurostaete zullen aanwezig zijn op de bijeenkomst van het ITCCS Tribunaal in Londen, Engeland midden september en op andere locaties die nog zullen worden bekendgemaakt.

NVDR.
De redactie van Morsum Magnificat wordt pas sinds einde mei 2011 geïnformeerd omtrent de door Kevin Annet erkende Republiek Kanata, het EuroStaete gebied en de samenwerking tussen Dr.G.J.J.Beukeveld en Kevin Annet, Morsum Magnificat bregt deze informatie maar kan zich vooralsnog niet uitspreken over de draagwijdte en slaagkansen van beide activisten in hun beoogde activiteiten die blijkbaar niet over rozen gaan, we komen daar vast en zeker nog op terug.

Bron : Eagle Strong Voice
Vertaling en bewerking : jvds

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Laatste update ( 03 juni 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.