Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926442





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Horeca donderdagt en deelt op 2 juni pepertjes uit.
27 mei 2011
Is de volgende slogan "iedereen Molt"?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 841.400
Genk / Lanaken 27 mei 2011

Omdat het Genkse stadsbestuur in het kader van haar actie "Iedereen Genkt" in samenwerking met de horeca elke eerste donderdag van de maand, het Genkse stadshart wil laten bruisen, werd de kreet "iedereen donderdagt" uit de blijkbaar onuitputtelijke fantasiehoed getoverd. Op 2 juni is men al toe aan de tweede editie en worden rode pepertjes uitgedeeld aan de klanten om de gepeperde rekening te verzachten.

Oude gewoonte.
Het stadsbestuur heeft blijkbaar geen weet van het feit dat het uitdelen van pepertjes in bepaalde Genkse horecazaken al járen bestaat, niet aan de doorsnee klant, maar aan verschillende rotte appels die er
regelmatig langskomen en deel uitmaken van de uitvoerende macht. Zij halen daaruit blijkbaar, afgaande op de grote sier die door de ontvangers wordt gevoerd, behoorlijk wat profijt. De pepertjes dienen om de ogen van de gecorrumpeerden zodanig te doen tranen dat zij niets meer zien van de criminele feiten die gepleegd worden, ergo hen te stimuleren zelf actief deel te nemen. De horecazaken waar dergelijke feiten zich afspelen zijn genoegzaam bekend maar vanwege, misplaatste, collegialiteit worden er geen maatregelen getroffen en krijgen de criminelen meer en meer macht in Genk. Het gevaar bestaat dat criminele getto's ontstaan waar de eerlijke burger niet meer veilig is en waar zelfs de ordediensten in een grote boog omheen rijden. Als het al niet zover is.

Iedereen "Molt".
Deze redactie vond een nieuwe slogan uit die wellicht dienstig kan zijn bij een volgende campagne "Iedereen Molt". Iedereen krijgt het gezichtsvermogen van een mol en ziet niets meer van de stijgende criminaliteit in
Genk, een mes dat langs twee kanten snijdt omdat ook de criminaliteitscijfers laag blijven en Genk in de statistieken als relatief "veilige" stad geboekstaafd blijft, ondanks het multicultureel failliet.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds

Laatste update ( 28 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.