Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926442





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Klokkenluidersymposium in Houthalen-Helchteren op 29 mei vanaf de middag.
25 mei 2011
No Cancer Foundation ontvangt Canadese klokkenluider Kevin Annett

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 840.500
Houthalen-Helchteren / Lanaken 25 mei 2011

Zoals reeds meegedeeld in ons online artikel van 14 mei 2011, komt op zondag 29 mei a.s. de Canadese klokkenluider Kevin Annett, op uitnodiging van de No Cancer Foundation -NCF-, naar België. De NCF heeft rond zijn komst een klokkenluidersymposium opgezet dat plaatsvindt op 29 mei 2011 vanaf 12.15u. in zalencentrum De Bosrand, Domein Hengelhoef gelegen aan de Hengelhoefdreef, 5 te 2530 Houthalen-Helchteren.

Klokkenluider.
Kevin Annet is meer dan 20 jaar Klokkenluider, die genocide, verkrachtingen en berovingen op de Indianen van Canada door de Canadese kerk gepleegd aan het licht bracht. Hierbij is hij financieel ten gronde gericht om hem monddood te maken en is hij zijn baan als "minister" voor de kerk, zijn vrouw en kinderen verloren. Hij wordt nog steeds in een kwaad daglicht gesteld omdat de waarheid die hij verkondigt verborgen moet blijven. Hij heeft over deze misstanden een boek geschreven met de titel: Hidden no Longer.

Lezing.
Door hoofdgast Kevin Annett zal, in het Engels, een lezing worden gegeven over genocide, verkrachtingen en berovingen gepleegd door kerken en in internaten in Canada en hij vertelt eveneens hoe hij als klokkenluider deze misstanden aan het licht bracht en vandaag deze nog steeds bestrijdt. Hij deelt zijn ervaringen met de aanwezigen zodat wereldwijd en gezamenlijk tegen deze misstanden ten strijde getrokken kan worden.

Vooraanmelding.
Om praktische reden wordt vooraanmelding via e-mail adres :

op prijs gesteld. De entreeprijs is 5 euro -mag meer zijn- die voor de helft aan de groep van Kevin Annett wordt gedoneerd, zodat hij zijn internationale strijd voort kan zetten.

Bron : NCF
Bewerking : jvds

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Laatste update ( 26 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.