Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926444





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Florina te As krijgt ongewenst bezoek.
24 mei 2011
Dieven zouden via een leegstaand huis hun slag geslagen hebben.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 840.100
As / Lanaken 24 mei 2011.

Vorige vrijdagnacht 20 / 21 mei 2011 is er ingebroken bij het luxueuze bedrijf Florina aan de Bevrijdingslaan 157 te 3665 As, er zouden via een leegstaande woning tuinmeubels meegenomen zijn, de dieven zouden met een -gestolen?-bestelauto vanaf die leegstaande woning voor twintigduizend euro tuinmeubelen hebben gestolen en opgeladen.  Florina zou niet over bewakingscamera's beschikken.

Uitleg aan politie.
De zaakvoerder wilde niet aan de telefoon komen en liet via de bediende weten dat de uitleg aan de politie werd gegeven en dat dat voor Florina volstaat, de pers mocht dus haar werk niet doen. Het is schrijnend dat een firma als Florina, die blijkbaar zeeer goed floreert, anderen belet in hun job uit te voeren. De bediende die vrijdag niet werkte was vandaag in de namiddag niet eens op de hoogte van de diefstal, waarom moet dat zó stil gehouden worden dat hun eigen personeel niet geïnformeerd is?

Geen bewakingscamera's.
Dat het bedrijf - zie link
http://www.florina.be/ - geen bewakingscamera's heeft geplaatst is zeer vreemd, misschien is de verzekeringsmaatschappij zeer mild en wordt dat niet geëist, ofwel neemt Florina zelf een bepaalde vrijstelling bij diefstal voor haar rekening, we hadden dat graag van het bedrijf zelf vernomen, maar men wil niets zeggen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 24 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.