Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926444





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Schending van de privacy : CBPL komt graag bij de Vrt leuteren.
23 mei 2011
A.S.T.R.I.D. nv Net blijft ogen sluiten voor lekkend pagernet hulpdiensten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 839.600
Brussel / Lanaken 23 mei 2011

Dat bepaalde delen van de radiocommunicatie van het A.S.T.R.I.D. nv net, meer bepaald de pocsac paging, lek is als een zeef en dat honderden, zelfs duizenden personen, die lekken kunnen visualiseren, eerder zelfs door een Antwerps radioamateur publiek werden gemaakt, is ondertussen via Morsum Magnificat allemaal bekend geworden, we hebben ons daardoor zelfs de woede van menig journalist op de hals gehaald.

Honderden hebben het weer gezien,
maar de verantwoordelijken,
die het moeten zien en beletten, zijn blind!  


20 mei 2011 omstreeks 16u heeft een dame in Eeklo vijf slaappillen genomen en in haar polsen gesneden, omdat óók nog het huisnummer verkeerd werd doorgegeven is de politie op het verkeerde adres terecht gekomen waardoor de heer C., die er niets mee te maken had, meteen ook op de hoogte was van wat de politie kwam doen!  De persoon bij de CBPL die van dit dossier op de hoogte is -ND- was vandaag niet op het kantoor. 

Struisvogelpolitiek van Turtelboom.
Dat de balorige en vaak onprofessionele brandweer door de Civiele Veiligheid herhaaldelijk op de vingers is getikt en de minister van Binnenlandse Zaken, Annemie Turtelboom -Open Vld- haar verantwoordelijkheid
niet wenst op te nemen, is ondertussen -voor zover wij weten- óók bekend, de Open Vld heeft voor wat het opnemen van haar verantwoordelijkheid betreft, een zeer kwalijke reputatie opgebouwd, dat was ook in het dossier van het FANC duidelijk. Maar de CBPL -privacycommissie- blijkt, net als het MBZ, óók in hetzelfde bedje ziek te zijn. De voorzitter van de Privacycommissie, Willem Debeuckelaere,  moet zich misschien wat minder bij de Vrt ophouden.

Redactie Morsum Magnificat  ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 24 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.