Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926444





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Motorcrossers worstelen met dagverzekeringen bij evenementen.
22 mei 2011
Redacteur Morsum Magnificat al op voorhand telefonisch bedreigd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 839.300
Herk-de-Stad / Lanaken 22 mei 2011

Al een hele poos wordt de redactie van Morsum Magnificat geïnformeerd over onduidelijke toestanden met verzekeringen bij het deelnemen aan motorcrosswedstrijden, het gaat over het condito sine qua non afsluiten van een extra dagverzekering van 30 euro bij bepaalde clubs bij het deelnemen aan wedstrijden.

Uitzoeken.
Dit is een omvangrijk dossier dat zowat over gans België is verspreid, daarbij duiken telkens en overal weer dezelfde namen op, sommigen ervan zijn welbespraakt en niet vies van schelden en dreigen. We gaan, zoals dat hoort, voor een wederwoord op informatie uit en om een van de belangrijke personen te bereiken moeten we drie pogingen doen, we laten wel onze gegevens achter, maar ze draaien allemaal op een sisser uit, V. komt niet aan de telefoon. Pas nadat twee andere spelers gecontacteerd werden, die zeer waarschijnlijk V. daarvan op de hoogte brachten, ontvangen we van die man meteen bedreigingen. Als we zijn litanie al ernstig zouden nemen, laten wij ons uiteraard niet intimideren, we zetten ons werk verder.

Laster.
Het blijft niet bij telefonische bedreigingen van V., hij belt zijn advocaat en maakt die advocaat uit Hasselt wijs dat Morsum Magnificat hem wil afpersen door te stellen dat Morsum Magnificat geen artikel zal brengen als hij een som betaalt. Dat is een puur verzinsel, laster en eerroof. Morsum Magnificat heeft aan meester M. duidelijk gemaakt waarover het gaat en dat Morsum Magnificat, hoe dan ook,  haar werk zal verder zetten. Morsum Magnificat geeft meester M. de raad om zijn cliënt te waarschuwen dat alles wat wij “zouden” kunnen publiceren met bewijsmateriaal kan gestaafd worden en wij alvast een vonnis van een openbare terechtzitting bezitten waarbij zijn cliënt in verband met financiële transacties, deels werd veroordeeld en dat uitgerekend het ongenoegen van diverse motorcrossers, óók over geld gaat.

Regelgeving.
Ondertussen heeft Morsum Magnificat bij BLOSO de wettelijke voorschriften in verband met motorsport, motorcrosswedstrijden en daarmee gepaard gaande verzekeringen opgevraagd en zonder problemen ontvangen, we proberen door het bos de bomen te zien en, gezien de dreigingen van meneer V., gaan we extra diep spitten, we mogen ons ook nú niet vergissen. Ons stokpaardje blijft het bestrijden van corruptie, incompetentie en machtsmisbruik.

Wordt vervolgd.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 23 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.