Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936642





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Morsum Magnificat zal niet zwichten voor dreiging van misdadigers.
17 mei 2011
Waarschuwingen van dreigingen gemeld aan het Parket.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 837.200
As / Genk / Lanaken 17 mei 2011.

--- Correctie 15:20 17/05/11 : FGP Tongeren.

Dat er sinds de online artikels van 10 april, 15 april en 9 mei door de FGP van Tongeren met succes acties op het getouw werden gezet is een feit, ook dat er huiszoekingen werden verricht en criminele feiten aan het licht zijn gekomen.

Iedereen heeft schrik.
Het is in Genk een publiek geheim dat een bepaalde familie met kop en schouders boven alle anderen uitsteekt, die zich bovendien, wegens gekende gewelddadige feiten, in Genk als heer en meester beschouwt en van georganiseerde misdaad een gewoonterecht heeft gemaakt. Met de inval in een pand aan de Ambachtenlaan te As, is er blijkbaar een bal aan het rollen gegaan. Daaruit worden conclusies getrokken en waarschuwingen aan deze redactie van mogelijke vergelding zijn dan ook van drie verschillende bronnen, niet uitgebleven.

Parket Tongeren.
De heer Michel Zegers, persverantwoordelijke van het parket van Tongeren, kan, behalve dat de FGP haar werk goed doet, over die zaak niet meer vertellen. "Laat de FGP haar werk maar doen", klinkt het. Morsum Magnificat heeft ondertussen contact genomen met de speurders en hen ervan op de hoogte gebracht dat Morsum Magnificat zich door dreigingen uit het milieu niet zal laten intimideren, de Genkse beerput en de mogelijke bescherming van criminelen open moet getrokken worden.

Politiezakboeke.
Wanneer het politiezakboekje écht in voege komt is nog niet geweten, er is wel al veel over gepalaverd. Er zou in dat kader ook een groep van wijkagenten komen zodat de éne de andere eventueel kan contoleren. Morsum Magnificat schreef daarover in MM

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 17 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.