Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936646





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Gebruiken, dealen, zwendel en autodiefstal, het zijn dagelijkse bezigheden-Update2
13 mei 2011
Waar men gaat langs Genkse wegen komt men drugsdealers tegen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.076.500
Lanaken / Genk 13 mei 2011.

--- wijziging 16:30 14/06/11 

--- Update 2 13:30 14/05/11.
Vreemde bewoner vannacht met ziekenwagen opgehaald.
Het moet blijken dat de bewoner van het bewuste appartement aan de Priesterhaagstraat deze nacht iets vóór drie uur met een ziekenwagen werd opgehaald. De man zou volgens buren, zelfs wanneer er niemand in zijn buurt is, ook regelmatig stemmen horen. Er zouden bij CD ook regelmatig andere vreemde figuren op bezoek zijn, er logeren en zelfs over een huissleutel beschikken. De sjarels zouden ook allerlei restafval laten rondslingeren en hun auto vóór andermans garage parkeren. De "bezoekers" stellen zich ook tegen andere bewoners dreigend op, of "zij" er wonen wat niet het geval zou zijn. Bij de cvba Nieuw Dak was vandaag -zaterdag- niemand bereikbaar voor commentaar. Ziekenwagens werden vannacht in de Priesterhaagstraat twee keer opgeroepen, de laatste keer om vijf uur.
--- einde update 2.

--- Update 1 17:30 13/5/11.
Klachten bij politie Genk.
Myriam Indenkleef van Nieuw Dak cvba kon niet anders dan de oortjes wijd open zetten, de Directeur weet uiteraard -weer- van niets, nu dus wel. We krijgen ook nog van andere bewoners uit de wijk te horen dat er diverse klachten zijn geweest richting politie Genk omtrent overlast en dies meer, er werd echter niet opgetreden. Het is duidelijk dat de politie van Genk op één of andere manier niet kan of mag optreden.
--- einde update.

Op de parking aan de vzw De Kring- Waterschei -Duinenlaan / Onderwijslaan- werd er regelmatig gedeald, bewijzen daarvan werden door deze redactie verzameld, wat de FGP daar verder mee gedaan heeft, weten we niet, we krijgen daarover geen informatie.

Binnenshuis.
In het geval van De Kring te Waterschei durfden ze "open en bloot" te dealen, toch woonde aan de overkant van de straat wijkagent Luc, maar sinds deze ondertussen door een andere werd vervangen -inspecteur U.-, gaat het hopelijk beteren. Dat er ook binnenskamers wordt gedeald en gebruikt is ook een feit. Niettegenstaande de leveranciers / dealers zich soms opvallend, ergo dreigend opstellen, ergo, de lokale politie, na klachten, reeds iemand verhoord zou hebben en het niet meer verder zou mogen gaan, gaat het toch verder en worden de dealers niet gepakt.
Burgemeester Wim Dries -CD&V- mag deze redactie bellen, we zullen dan samen naar de locatie gaan, zoniet zal Wim het toch niet geloven, de burgemeester durft gerust van een wit blad zeggen dat het zwart is, ergo kan zijn zienswijze door de horde kontlikjournalisten nog laten afdrukken ook.

Kolderbos, Schotelbos, Kloterbos, Crimibos?
De buren hebben zich bij de lokale politie beklaagd over overlast en dealen op straat, er werden al diverse keren bedreigingen tegenover buurtbewoners geuit. Ook de verkeerd geparkeerde auto die gisteren werd getakeld had een hint moeten zijn.

Nieuw Dak.
Omdat in het appartement blijkbaar vreemde figuren met een sleutel toegang hebben, daar komen overnachten en bovendien overlast veroorzaken, moet de cbva Nieuw Dak zich toch óók vragen stellen, we vragen ons af, waarom de door Nieuw Dak aangestelde -Claudia- de problemen niet ziet, of wil zien? We proberen Myriam Indenkleef te bereiken, maar het lukt ons vooralsnog niet.

Parket Tongeren.
Aangezien onze signalen via de politie niet het gewenste resultaat opleveren, zal het Tongerse Parket geïnformeerd worden.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 14 juni 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.