Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928224





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
AREI : De voorlopige teksten van de op 1 oktober gewijzigde artikels.
29 oktober 2006

FOD Energie zet controleorganismen even schaakmat en GTO laat begaan.


Bezoekers website MM : 156.600
Momenteel liggen er bij Minister M. Verwilghen artikels van het AREI ter ondertekening die al op 1 oktober 2006 van kracht zijn, het gaat zelfs om ?Voorstellen? tot wijziging, er kan in extremis dus nog altijd verandering komen.     

U kan hier tijdelijk de nieuwe artikels downloaden  van het AREI (art.271 Bis, etc.) Pas op het zijn voorstellen van FOD Energie die bij de Minister liggen ter ondertekening .... maar toch moeten de controleorganismen er al rekening mee houden !! ??
De Keuringsorganismen.
Wil U reageren ? stuur dan een e-mail naar de redactie

Onaanvaardbaar.

Wijzigingen in reglementen betreffende de elektrische installaties die zonder ?boe? of ?bah? in het Staatsblad gepubliceerd worden, zonder enig voorafgaand overleg met de sector van de controleorganismen, of minstens in het GTO besproken, zijn onaanvaardbaar maar toch lijkt het weer z? uit te draaien.

Controleorganismen schaakmat.
De erkende organismen zijn misnoegd omdat ze nu voor voldongen feiten zullen komen te staan en dat komt niemand ten goede, "het zaait verwarring" is het commentaar uit die hoek.
Bij FOD ENERGIE is er te weinig personeel en Marie-Pierre FAUCONNIER heeft alleen maar oog voor haar ?Managementplan?, voor een tijdige campagne had ze geen tijd, voor controles evenmin !

Nieuwe voorstellen.
Morsum Magnificat heeft de nieuwe artikels en / of wijzigingen al op een rijtje gezet, maar we zijn met het commentaar nog niet klaar, even geduld.
Hier kan U alvast een overzicht van de nieuwigheden downloaden in PDF, we maken u attent op het press copyright en de bescherming van het intellectuele eigendom, dus geen kopie voor derden.

Laatste update ( 30 oktober 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.