Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926444





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
No Cancer Foundation onder vuur voor verkoop Flaraxin-Update1
29 april 2011
Parket onderzoekt welles / nietes omtrent geneeskracht van het product.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 829.800
Hasselt / Lanaken 29 april 11.

--- Update 1 22:20 29/04/11
Morsum Magnificat had vandaag te Diepenbeek een gesprek met Ad Van Rooij en Erik Verbeek van de No cancer Founbdation, er werden aan deze redactie een pak documenten overhandigd die we nod onderzoeken. Over de actie van hert Parket van Hasselt, heeft de NCF op haar website één en ander publiek gemaakt, u vindt hier de link :

http://www.tvl.be/nl/2011-04-29/parket-hasselt-neemt-kankermiddel-in-beslag/

Ad van Rooij van de No Cancer Foundation 
http://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/  vindt de kop "kankergeneesmiddelen" in Het Laatste Nieuws van vandaag goed en staat achter het artikel, maar er is veel meer dat nog niet is vermeld.

Flaraxin en Gardasil.
De No Cancer Foundation -NCF- is van de acties van het Hasselts Parket de verhoren van 7 april en de huiszoeking van 26 april 2011 niet onder de indruk. Omdat mensen in het kader van hun genezingsproces Flaraxin vragen, heeft de NCF ondertussen de teruggave van het product gevraagd, maar eveneens contact genomen met het Federaal Parket te Brussel. Ad van Rooij is niet van de minste, u kan heel wat wapenfeiten van de man vinden op de website
http://www.hetechtenieuws.org/
De NCF onderneemt momenteel acties tegen bepaalde personen van het FAGG die aan de basis liggen van de Flaraxin affaire. De NCF heeft problemen met het gebruik van Gardasil, waarvoor op Europees niveau miljoenen euro subsidies werden bekomen en Ad van Rooij de kwelduivel van dat dossier zou zijn omdat er bij de Europese Commissie een klacht loopt waaruit zou blijken dat Gardasil in Europa niet aanwezig zou mogen zijn, ondermeer vanwege het ontbreken van een veiligheidsinformatieblad "Material Safety Data" 

FAGG.
Over de zaak met NCF kan Ann Eeckhout van het FAGG niets kwijt en verwijst naar het Parket, omtrent het al dan niet aanwezig zijn van het veiligheidsdocument bij Gardasil, kan Pieter Neels beter antwoorden, deze persoon heeft de zaken rond dit product in Londen opgevolgd. We verwachten wat dat betreft een bericht van het FAGG.

Meer volgt in Morsum Magnificat 189.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.