Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936392





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Is Het Voske soms het kloske?_Update1
17 april 2011
Aangekondigde opening kon niet doorgaan.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 825.800
Genk / Lanaken 16 april 2011

--- Update 1  12:30 19/04/11
De nieuwe uitbaters van Het Voske -Deo en Ratna- doen momenteel hun uiterste best om in uitgesteld relais, toch deze week, de deuren te kunnen openen. Volgens stad Genk is er nog één en ander in orde te brengen, ondermeer met de aansluiting van de urinoirs, de elektriciteit, ook een attest van het FAVV moet nog worden voorgelegd. Deo, de uitbater ziet het allemaal rooskleurig in. Stad Genk doet zeker niet moeilijk, wij hebben dertig dagen de tijd om een aanvraag te behandelen, hier reageerden wij al op één dag, als de uitbater ons de vereiste documenten voorlegt, leveren wij binnen de twee dagen een attest af klinkt het bij de dienst economie.
--- 12:34 19/04/2011

De grandioos geplande opening van café Het Voske kon vandaag geen doorgang vinden, dat heeft deze redactie pas om 16uur vandaag van Deo vernomen.

Genk spelbreker?
Hoe de vork juist aan de steel zit, weten we vandaag nog niet, de kantoren van de stad Genk zijn immers dicht. Volgens uitbater Deo zou de milieudienst van Genk bij een bezoek eerder deze week, moeilijk hebben gedaan betreffende de mannentoiletten -urinoirs?-, daardoor werd de uitbatingsvergunning uiteindelijk niet afgeleverd. Alfredo, de vorige uitbater, zegt de zaak zes maanden gerund te hebben en dat de stad Genk niet moeilijk heeft gedaan. We hebben geen reactie van Genk kunnen vragen, dat gaan we maandag doen.


16 april 2011 : Geen opening, wanneer dan wel?

Niemand te zien.
Wat ons toch zeer vreemd over komt is dat primo, Deo Morsum Magnificat niet geïnformeerd heeft, wij daarvoor zelf opbelden en secundo, er vandaag om 17u enkel een berichtje tegen het raam was geplakt. Wie toch is gekomen, zoals wij, mocht na het lezen van het bericht rechtsomkeer maken. Niet netjes van de uitbaters.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 19 april 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.