Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927662





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Coveliers en Dedecker als tandem bij Nova Civitas te Gent
27 oktober 2006

Debat begint zoals in de kerk met een collecte.


Bezoekers website MM - 155.850
Betekom / Gent 26 oktober ?06

Zoals dat bij een dienst in een kerk gebruikelijk is, startte BOUDEWIJN BOUCKAERT, de Voorzitter van NOVA CIVITAS afdeling Gent, gisterenavond in een zaal van het Kapittelhuis met een collecte. Er werd veronderstelt dat iedere aanwezige 3,00 ? in de kartonnen doos deponeerde, dus een door de Dokter Professor opgelegde aanwezigheidsstraf, zonder ontvangstbewijs uiteraard !

De democratie en persvrijheid bij NOVA CIVITAS.
Morsum Magnificat kreeg geen enkele kans om JEAN MARIE DEDECKER vragen te stellen, deze redactie wilde de vraag die haar redacteur zes jaar geleden in de "Zevende <zeverende> dag" wilde stellen hier herhalen :
"Jean Marie, ge bent nu uit de sport gestapt om aan politiek te doen, gaat ge daarmee, behalve eigen financieel belang, iets bereiken" ?
Maar KOEN BRAECKMAN van de "Rode" VRT gaf Morsum Magnificat geen kans om die vraag te stellen, meneer BOUCKAERT speelde het spel mee, democratie ?





Jean Marie Dedecker
de gewezen brulaap van de VLD
en toneelspeler van formaat

Publieksgeile Dedecker en Coveliers.
Het gaat hier om een debat dat door NOVA CIVITAS werd georganiseerd en waarbij HUGO COVELIERS (VLOTT) en JEAN MARIE DEDECKER (ex VLD) als publiekstrekkers ten tonele werden gevoerd, publieksgeile JEAN MARIE DEDECKER  voelde zich duidelijk in zijn nopjes.
Om nog meer publiek in het veel te kleine zaaltje te proppen deed de Jean Marie het stupide voorstel om de tafels te laten verwijderen uit het volgepropte zaaltje dan zou er n?g meer publiek naar zijn moddershow kunnen kijken, maar het snode plan was uiteraard onuitvoerbaar !
Modder naar de ex collega?s van de VLD.
De speech van Boudewijn BOUCKAERT bleef ludiek en hij  had het over de Directeur van het MMT (Mechels Miniatuur Theater), doelend op BART SOMERS, maar JEAN MARIE DEDECKER gebuikte systematisch zeer scherpe uitlatingen richting VLD en vooral BART SOMERS was de kop van Jut.
Coveliers,  Bouckaert en het Vlaams Belang.
Tijdens de debatten heeft HUGO COVELIERS, om rode oortjes te vermijden, zijn sympathie voor het Vlaams Belang niet ontkend, maar heeft zich toch niet formeel uitgesproken pr? te zijn, BOUDEWIJN BOUCKAERT daarentegen sprak zich w?l uit tegen het Vlaams Belang, maar deelde ook mee, geen voorstander te zijn van het ?Cordon Sanitair?, dus de deur op een kier latend, dit met het idee; als we met het Vlaams Belang in zee zouden gaan dan zullen die hun fanatieke idee?n wel laten vallen.
VRT RADIO.

Tijdens de verzkiezinguitzending van 8 oktober trok HUGO COVELIERS fel van leer tegen de MARC VANDELOOVERBOS en diens uispraken over de verkiezingen in Antwerpen, gisteren was er te Gent geen vuiltje aan de lucht, aan moderator KOEN BRAECKMAN werd door HUGO COVELIERS geen enkele kritische vraag gesteld, als politici de pers maar voor hun kar kunnen spannen is alles kits, pas als iemand een kritische vraag durft te stellen is het democratische hek van de dam.
Reactie van de VLD.
Bij BART SOMERS krijgen we de Secretaresse die noteert.
BART TOMMELEIN is met vakantie en de persoon die voor de VLD de telefoon opneemt zegt ons "bel binnen een weekje eens terug", kwestie van iemand met een kluitje in het riet te sturen. 

Weinig debat, veel eensgezindheid.
Er waren de humoristische opmerkingen van de aanwezige sprekers maar er was zeker geen sprake van een ?debat? in de letterlijke zin van het woord. Dit was duidelijk ?preken voor de eigen kerk?  Succes verzekerd.
In de marge
Op de website van NOVA CIVITAS hebben ze wijselijk weggelaten dat er tijdens het debat werd gezegd, dat ze niet in dezelfde plas als wijlen WARD BEYSEN wilden terechtkomen, een veelzeggende uitspraak ... Ook de naam DE CREM is tijdens het debat niet gevallen, ??n en ander tast ook hun geloofwaardigheid aan.


Laatste update ( 30 oktober 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.