Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926450





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Opnieuw zwaar -dodelijk- ongeval.
24 maart 2011
Guillaume Lambertlaan is momenteel afgesloten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 819.300
Genk / Lanaken 24 maart 2011.

--- Update 1 10:45 24/03/11.
Informatie staat sneller in de gazet dan dat de persdienst van de politie het weet. 
Omstreeks kwart voor elf heeft HBvL een bericht online geplaatst, dat een vijftiger uit Genk het ongeval niet heeft overleefd, terwijl de persdienst van de politie GAOZ daarvan om 11:03u nog niet op de hoogte was, de -g....-journalist van HbVL was weer snel geïnformeerd, waarschijnlijk heeft zijn informant wéér art. 458 SWB overtreden. De naam van het slachtoffer was niet vermeld, zoniet zou de familie het misschien nog eerst in Het Belang hebben kunnen lezen. Het ongeval gebeurde niet om 09:20u zoals HBvL schrijft, het was zelfs vóór 9u.
--- einde update 1

Iets voor negen uur is er deze morgen in de Guillaume Lambertlaan ter hoogte van n°9 -Chevrolet garage- te Genk Zwartberg een zwaar ongeval met dodelijke afloop gebeurd, om tien uur kon de politie van Genk nog geen informatie geven, de ploegen waren nog ter plaatse om vaststellingen te doen, een persbericht ter zake zou asap op de website van GAOZ worden geplaatst.

Vreemde situatie.
De aanrijding gebeurde volgens informatie blijkbaar in zeer vreemde omstandigheden tussen een Seat Marbella, en een VW Golf, de bestuurder van de Seat Marbella -een vijftiger uit Genk- zou overleden zijn, de straat is afgesloten omdat het Parket te plaatse moet komen.

Genk :
Van "Geel" naar "Oranje" bij de autoverzekeraars.


Een passage uit een document van een verzekeraar.
Wie in Genk woont en een auto wil laten verzekeren betaalt daarvoor 10% meer dan in Houthalen, Heusden-Zolder, Beringen, Maasmechelen,etc, Genk is dus ook qua verkeersveiligheid een puinhoop. Ook grote aglomeraties zoals Brussel, Antwerpen, Gent scoren slecht.

Slechte statistiek.
Het is een feit dat er in Genk veel ongevallen gebeuren, Genk heeft een dermate slechte statistiek dat een autoverzekering er bij alle verzekeringsmaatschappijen, duurder is, voor sommige maatschappijen zelfs 10%. Genk is in de dromen van burgemeester Dries -CD&V- de perfecte stad, maar de praktijk is heel wat anders, wij hebben er een jaar gewoond en kunnen het weten.  In Genk rijden veel "Cowboys" rond en er wordt op plaatsen waar het niet kan en niet te verantwoorden is, veel te snel gereden, ondermeer op de Onderwijslaan waar 90% de beperkingen van 50 en 30 km/u aan hun laars lappen, burgemeester Dries -CD&V- moet ophouden met iedereen zand in de ogen te strooien en zijn politie veel meer laten optreden, ongeacht de origine van de bestuurders / overtreders.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 25 maart 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.