Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936137





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Drie vliegen onder één -hoofd-doek-Update1
11 maart 2011
Evanement, open deur en protesteren.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 816.000
Genk / Lanaken 11 maart 2011.

--- Update 10:15u 12/11/11.
De betrokken Moslima blijft het speeltje van de pers, het meiske beseft niet dat ze daardoor straks wellicht alleen nog maar bij de CGKR aan de slag kan, de pers is enkel goed voor de politici en de sport, de rest kan maar beter uit te gazetten blijven, hoe meer je in de gazet komt hoe erger het wordt, bekend worden is niet altijd positief, ergo, meestal andersom. Door haar publiciteit worden steeds meer mensen, dus ook potentiële werkgevers, op de hoogte gebracht. Werkgevers zullen zo'n persgeil element liever niet in dienst nemen,niet iedereen wil -zoals zij- in de gazetten komen. Zij zet haar werkgelegenheidskans hier op het spel.
--- einde update 1
 

Enkele dagen geleden lanceerde Genk in het kader van de vrouwendag het initiatief EVAnement, er werd tijdens dat persmoment niet gesproken over het hoofddoekincident bij winkelketen Hema -Vendex- te Genk.

Open deur.
Genk heeft de gewoonte om evenementen te combineren, op die manier kan men nooit bepalen hoeveel publieke belangstelling er voor een bepaald evenement was, of juist niet was. Het komende weekend ontplooit Genk in het kader van de vrouwendag in samenwerking met Hasselt een resem aan activiteiten, op 10 maart, dus twee dagen na de lancering van EVAnement komt Genk met het idee om ook in Genk centrum nog een "Koopweekend" te organiseren. "Naar aanleiding hiervan worden de shoplustigen bij de deelnemende winkels nog eens extra in de watten gelegd" laat Genk in een persbericht weten, men verwijst daarvoor naar de link
www.evanement.be 

Genk anno 2020?

Protest.
Om het geheel nog wat méér kans van slagen te geven wordt, onder impuls van een ultralinkse Genkse politieke partij, op haar beurt door de dito linkse Vrt gesteund, publiciteit gemaakt voor een protestactie die om 14u aan het station van Genk begint, Genk vangt dus drie vliegen onder één -hoofd-doek tegelijk, vrouwendag, open deur en protesteren, je moet het maar bedenken.  Morsum Magnificat had ook contact met het Nederlandse Hema -Vendex- in Rotterdam waarbij het ultralinkse gedachtegoed werd geschetst, maar ook dat Genk en de CGKR een omgekeerd discriminatiebeleid voert, wat voor allochtonen als discriminatie wordt aanzien, wordt voor autochtonen uitsluiting genoemd en dát staat niet in de anti discriminatiewet, zegt de CGKR. Morsum Magnificat focust zich niet op dit éne hoofddoek incident -dat een slecht voorbeeld is-, maar op het geheel, de allochtonen willen zich niet aanpassen -punt aan de lijn.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 12 maart 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.