Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936138





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ministerie Binnenlandse Zaken -en CBPL- respecteren taalwetgeving niet.
08 maart 2011
Els Cleemput stuurt Franstalige ontvangstmelding e-mail.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 815.200
Lanaken / Brussel 8 maart 2011.

We kennen Els Cleemput als gewezen woordvoerster van de Federale politie, daar diende zij op te stappen omdat ze over Fernand Koekelberg en diens secretaresse ongelukkige uitspraken zou gedaan hebben, het begin van de zaak Sylvie Ricour /Koekelberg. Ondertussen is Els Cleemput woordvoerster bij de Civiele Veiligheid waar ze wéér met journalisten mag omgaan. Sommigen, zoals Boudewijn Van Spilbeek -Vtm- liggen bij Els goed in de kast, anderen, zoals deze redactie, heel wat minder, nogal wiedes Els Cleemput was vroeger ook al actief bij het linkse Belang van Limburg ....


Els Cleemput tijdens B-Fast te Melsbroek.


Els Cleemput respecteert de taalwetgeving niet, of zij het Decreet op de openheid van bestuur respecteert moet deze redactie nog afwachten.

Taalwetgeving.
In het kader van A.S.T.R.I.D.nv communicatie en de brief die door de juridische dienst van de Civiele Veiligheid naar de minister van Binnenlandse Zaken werd gestuurd, stelde Morsum Magnificat een vraag aan Els Cleemput, maar er komt geen reactie. Wanneer we een "herinnering" sturen en verwijzen naar het Decreet "Openheid van Bestuur", ontvangen we een ontvangstmelding, dat nota bene in het Frans is opgesteld -inzet-, Els Cleemput kent ondanks de kritiek op Sylvie Ricour, zelf de taalwetgeving -8 augustus 1962- niet. Dat de minister van Binnenlandse Zaken óók bij de Civiele Veiligheid een audit laat uitvoeren, dat mag óók wel eens. 

Ook de privacycommissie.
Niet alleen de Civiele Veiligheid, maar ook de CBPL -privacycommissie- is ziek in hetzelfde bedje zie deze brief, de CBPL reageert zelfs in het Frans! Moeten wij als burgers dan alles slikken van de -p-overheid en moeten zij op niets letten?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 09 maart 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.