Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936138





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Paul Van Thielen wordt Commissaris-generaal ad interim-Update1
07 maart 2011
Waarnemend commissaris gaat enkel persbericht voorlezen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 815.100
Brussel / Lanaken 7 maart 2011.

--- Update 1 18:10 07/03/11
Continuïteit en sereniteit
Als waarnemend commissaris-generaal, en met de hulp van de directeurs-generaal Olivier Libois en Jean-Marie Van Branteghem, zal ik alles in het werk stellen de goede functionering van de federale politie te verzekeren, totdat er een nieuwe commissaris-generaal aangeduid wordt.
Mijn prioriteit voor de komende maanden is het herstellen van de sereniteit binnen ons politiekorps, en dit zowel in het belang van de burgers als van de personeelsleden.
Wij moeten ons concentreren op de uitvoering van onze missies ten behoeve van de bevolking.
De uitvoering van deze taken zal in volledige transparantie en loyauteit gebeuren, en dit naar de Ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie toe; evenals naar de andere bestuurlijke en gerechtelijke autoriteiten. Ik ben mij ervan bewust dat bepaalde individuele situaties vragen oproepen maar ik heb enkele weken nodig om deze uit te klaren. De federale politie zal open blijven naar de media en hun vragen toe maar ik hoop dat ze begrijpen dat mijn eerste prioriteit het personeel en de goede werking van de organisatie is. Hier ga ik de komende maanden dan ook mijn energie in steken.
--- einde perstekst Federale politie.

De Federale politie laat weten dat Paul Van Thielen om vier uur in het conferentiecentrum te Etterbeek, als Commissaris-generaal, een persbericht zal voorlezen waarbij minister Turtelboom aanwezig zal zijn. Het bericht is om 14:40u toegekomen, op die manier kan enkel de pers die vlakbij gevestigd is, deelnemen.


Paul Van Thielen vervangt -a.i.-
 Fernand Koekelberg zodat -voorlopig?- de storm gaat liggen, Van Thielen moet op ziujn beurt ook nog het onderzoek naar de zaak Van Uytsel doorstaan ....

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©

Laatste update ( 07 maart 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.