Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927401





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
San Lanaco Lanaken : Weer chalet uitgebrand.
07 maart 2011
Nederlandse eigenaars niet tuk op de pers.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 815.100
Lanaken 7 maart 2011.

Het is ongeveer een jaar geleden dat op camping San Lanaco aan de Lepelvormweg te Lanaken wegens een nachtelijke brand, meer bepaald in de nacht van donderdag op vrijdag 2 april 2010, een chalet met de grond gelijk werd gemaakt, deze nacht gebeurde rond twee uur, slechts enkele percelen verder, hetzelfde.

Oorzaken onbekend.
In de nacht van zondag 6 op maandag 7 maart is op de camping San Lanaco omstreeks 02:00u weer een chalet volledig door brand vernield, dit chalet is slechts enkele percelen verwijderd van een ander dat vorig jaar ook volledig uitbrandde, de reden werd toen niet achterhaald, nu zou volgens een bron, een petroleumkacheltje de brand veroorzaakt hebben, zekerheid daarover is er niet.

Eigenaars nors.
Enige informatie van de -Nederlandse- eigenaars moeten we niet verwachten, we krijgen al meteen het gebod : "u gelieve het terrein te verlaten", meestal hebben ze dan wat te verbergen. Het is vreemd dat beide uitgebrande chalets vlak naast een verharde openbare weg liggen, bovendien vlak naast de omheining, zodat makkelijk foto's -etc- genomen kunnen worden.



Van het chalet blijft alleen nog verbrande -schroot-resten over.

Buurt niet tevreden.
De buurtbewoners zijn niet erg opgezet met de aanwezigheid van de camping op het einde van hun straat-je-. Vooral tijdens het seizoen is er hinder door nachtlawaai, rondslingerend afval en grote drukte van constant af en aan rijdende kampeerders en/of bezoekers die zich blijkbaar niet veel aantrekken van de plaatselijke bewoners. 
 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
  

Laatste update ( 07 maart 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.