Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936138





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Electrabel vulde en vult de zakken van de politici via gemengde intercommunales.
05 maart 2011
Infrastructuur hoogspanningtransport is ondermaats voor aankoop energie in buitenland.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 814.800
Lanaken 5 maart 2011.

In het debat over het monopolie van Electrabel heeft Morsum Magnificat alles al gezegd en alles blootgelegd, maar wat baten kaars en bril als de uil-en- niet zien en wil. "Ik zeg niet dat Morsum Magnificat niet op het juiste spoor zat", zegt een journalist van de Vrt, "maar het is de "stijl" die ze niet aanstaat". Nogal wiedes, de waarheid hoort men niet graag.

Knoeien uit puur geldgewin -om politieke zakken te vullen-.
De lijst van politici die via de gemengde intercommunales, waarin Electrabel participeerde, de zakken werd gevuld is bladzijden lang, de socialisten op kop, ondermeer Louis Tobback die nog altijd deel uitmaakt van Eandis, maar ook andere partijen hebben hun zakken mogen vullen. Het is juist uit puur geldgewin, dat zowel de laagspanningsnetten als de hoogspanning ondermaats zijn opgebouwd, het mocht allemaal niet te veel kosten, hoe minder, hoe liever, des te meer kon er naar de kassa vloeien om een nieuwe sporthal, gemeentehuis etc. te kunnen bouwen. We spreken dan nog niet over de etentjes, de uitstappen, bezoeken aan voetbalwedstrijden en dies meer, daar kunnen we spreken van passieve corruptie en dan komen we weer in het stramien van het Belgische systeem dat zichzelf verzuipt in macht en geld, eigen aan politiek.

Oud nieuws.
Wat morgen door de rode propagandazender in Panorama wordt uitgezonden, heeft Morsum Magnificat de laatste 10 jaar allemaal reeds gebracht, maar "onze" stijl bevalt ze niet, mensen worden liever een oor aangenaaid, laten zich misleiden door demagogen en prietpraat in de gazetten, een journalist -EDL- van De Tijd, die zich om puur financiėle reden door Electrabel liet inpakken, weet het allemaal zeer goed, hij hield het bij de elektriciteitmaffia niet lang vol en stapte naar de petrochemie. Als er problemen zijn met de levering van elektriciteit dan zijn de politici, die zich financieel door Electrabel lieten inpakken, allemaal schuldig.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 06 maart 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.