Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928217





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
IVERLEK Bricoleurs aan de slag te Herent
21 oktober 2006
Na melding komen de pipo's van IVERLEK nog wat knoeien 


Bezoekers website MM : 152.850
Betekom / Herent 21 oktober 2006.

Op 3 oktober 2006 meldt deze redactie aan Burgemeester WILLY KUIJPERS een gevaarlijke aftakking van de laagspanning aan de Mechelsesteenweg 288 door, ?ik doe het nodige richting Iverlek? belooft de Burgemeester.
 -

Herent Update 1 - Zondag 22 oktober 2006 06:45u
We ontvangen onderstaande korte reactie van Maurice Elincx de Voorzitter van het Vlaams Belang te Herent :

Erik,
Uw reactie lijkt mij voorbarig. Geknoei en bricolage eigen aan de gemeente eindigt meestal in meeruitgaven ten laste van ...
maurice
Reactie van Morsum Magnificat redactie :
Maurice,
Dat is een andere zaak, U mag uw mening daaromtrent gerust in uw blad plaatsen, dat is uw recht en wellicht heeft U voor een groot stuk gelijk, de situatie met de LS netten is al 80 jaar verloederd, de grote schuldige daarvan zijn weer de achtereenvolgende sossen die op FOD Energie (en wat vooraf ging) hebben zitten slapen.
De eigenaars van de elektrische netten zijn de de gemeenten (via hun intercommunales IVERLEK en nu EANDIS) en Electrabel was te Herent de exploitant en wat die aan de netten doen, moet volgens de Wet en de regels van goed vakmanschap gebeuren en dat doen ze duidelijk niet , tenzij de Burgemeester uit puur geldgewin hun die opdracht zou gegeven hebben niet volgens het boekje te werken !!
Het is nu aan de Burgemeester om hun die herstellingen gratis te laten uitvoeren, of dat gebeurt weet ik niet .
Voor de goede orde moet ik u nog eens melden, dat Morsum Magnificat in eerste instantie het respecteren van de veiligheid beoogt en geen politieke spelletjes speelt, in het geval van Herent kan ik niets ten laste leggen van Burgemeester Kuijpers en ik laat mij door niemand voor de kar spannen.
Niet alleen de aftakkingen van die Koerdische familie zijn gevaarlijk, ook andere in de buurt en d??r is het Morsum Magnificat om te doen, de veiligheid van personen en goederen.
Wat heeft U belet om als ex technicus bij de NMBS ook die gevaarlijke aftakkingen te Herent aan te kaarten ?

Een rapport zal naar Minister Verwilghen gestuurd worden, FOD Energie moet haar verantwoordelijkheid opnemen.
vg
erik verbeeck 


Nota. 
In een nota van 16 oktober 2006, die ons door de gemeente Herent is toegestuurd, staat vermeld dat de Burgemeester inderdaad het nodige heeft gedaan en omdat Morsum Magnificat  zich wil onderscheiden van de rest van de pers, zelfs distanti?ren, gaan wij opnieuw ter plaatse.


Herent  Mechelsesteenweg 288
de inzetfoto is van 3 oktober 2006....



..... de grote foto is van 21 oktober 2006 nadat
de "plakploeg" van IVERLEK de gele plakband
met zwarte hebben overplakt !


Weet ge ergens een zichtbaar gevaarlijke elektrische installatie, of bent ge huurder en wil uw huisbaas niks doen, of is de elektrische installatie bij uw werkgever onveilig, laat het ons weten    (kijk na of de link werkt).

De bricoleurs van IVERLEK zijn voorbij gekomen.
Wat we andermaal van IVERLEK (of ??n van haar aannemers of EANDIS of Netmanagement , etc ??) hebben gezien, zou door elektriciens als ?ongelooflijk? worden aanzien, maar Morsum Magnificat weet dat de bende van de elektriciteitsmaffia voor niets verlegen is, ze hebben de gele plakband vervangen door zwarte, voor de rest is er niks aan de toestand gewijzigd.
Defect aan de aftakking.
Ongeveer twee maanden geleden stelden de bewoners vast dat er iets haperde aan hun elektriciteitstoevoer, de ?maatschappij? kwam het oplossen en klaar was kees.
Morsum Magnificat kwam erachter dat IVERLEK op een onverantwoorde wijze de herstelling uitvoerde en bracht in eerste instantie de Burgemeester in kennis van de gevaarlijke toestand, WILLY KUIJPERS deed het nodige maar laat zich door IVERLEK in de luren leggen.



n? 288 Geen alleenstaand geval .....



... enkele huizen verder alweer een gevaarlijke puzzle,
de toeziende overheid : FOD Energie , Hoofdingenieur /
Directeur Jean Claude MIGNOLET
  



Minister Verwilghen.
Omdat het bij FOD Energie sinds de aanstelling van Directeur Generaal Marie-Pierre FAUCONNIER van kwaad naar erger is gegaan, zal deze redactie meteen Minister VERWILGHEN op de hoogte stellen, zodanig dat hij kan ingrijpen vooraleer er (weer) een woning van minder gegoede burgers afbrandt door kortsluiting in de toevoerleiding.
Deze redactie beschikt over een stapel dossiers waaruit blijkt dat elektriciteit, en vooral toevoerleidingen, zeer gevaarlijk zijn.
Burgemeester Willy Kuijpers deed zijn job.
Alhoewel het lokale Vlaams Belang Willy Kuijpers graag in een slecht daglicht wil stellen, heeft de Burgemeester onmiddellijk na de melding van 03 oktober 2006 het nodige gedaan.
Morsum Magnificat heeft inzake gevaarlijke elektriciteit op nationaal vlak al gigantische dossiers op tafel gelegd, nog nooit hebben wij ter zake iets van het Vlaams Belang gehoord of gezien ! 

Meer in Morsum Magnificat 126

Laatste update ( 23 oktober 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.