Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926453





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Wim Dries krijgt het 8e Morsum Magnificat Award.
18 februari 2011
Minister van Binnenlandse Zaken tikt alle burgemeesters op de vingers.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 710.800
Genk / Lanaken 18 februari 2011.

Weinig burgemeesters zullen het hem nadoen, maar de Genkse burgemeester Wim Dries -CD&V- poogde de voorbije maanden deze redactie -zonder succes-, drie keer op een rij in dezelfde zaak te tackelen.

Eigenwijs is ook een deugd.
Omdat Wim Dries voor de Verenigde Genkse mijndorpen, een doorwinterde politicus en doordrijver is, kan hij het hopelijk begrijpen dat wij hem in dit kader passend verlonen, echter het water moet Wim Dries dun door de pijpen der illusie stromen te durven denken Morsum Magnificat op hetzelfde niveau te plaatsen als de journalisten van een medium waarmee Genk recent een mediaovereenkomst afsloot en waar een smak -200.000 €- Genks belastinggeld tegenaan werd gegooid.

Wim Dries krijgt het 8e Morsum Magnificat : MM_187-02_Wim_Dries_MM8

Een schot voor de boeg van de journalist?
Schending beroepsgeheim.
Een Genks journalist zegt al twintig jaar informatie te ontvangen van de Genkse hulpdiensten en wil dat zo houden, indien wij daartegen iets zouden ondernemen zou hij met Morsum Magnificat afrekenen -waarvan akte-. We weten dat die journalist vóór, tijdens en na persconferenties nogal graag van gerstenat en bubbelwater geniet, daarom vermoeden we dat we zijn uitspraak in die optiek moeten kaderen, in het andere geval liggen we daar ook niet van wakker, indien "hij" tegen onze kar zou rijden, zullen wij uiteraard óók niet slapen. Het is wel zo dat de hulpdiensten niet zómaar naar journalisten mogen bellen om ongevallen etc. te melden. Morsum Magnificat krijgt inderdaad van de Genkse hulpdiensten geen enkele informatie, we worden ook daar uitgesloten, dat hebben zij zelf beslist.

EXCLUSIEF In Morsum Magnificat 187-03 :
Een brandweercommandant kreeg grof geld aangeboden door journalisten en verzekeraars om eersterangsinformatie over ongevallen en branden te bekomen ....

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 21 februari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.