Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936143





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Dodelijk werkongeval Melbergstraat.
15 februari 2011
Een MS patiënt die bomen snoeit is dat niet vreemd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 809.500
Genk / Lanaken 15 februari 2011

In de Melbergstraat 32 is gisteren rond kwart voor zeven een MS patiënt, die een boom snoeide, om het leven gekomen, het is niet duidelijk of het om een arbeidsongeval dan wel om een werkongeval gaat. Bij WASO -Arbeidsinspectie- heeft men in de gazet over het ongeval gelezen.

Veiligheid.
Voor de zoveelste keer is er bij werken -hier op hoogte- een dodelijk werkongeval te betreuren, Morsum Magnificat heeft gedurende één jaar in Genk niets anders gezien dan onveilige werven en dat, zoals het betaamt in het kader van het algemeen belang, publiek gemaakt. WASO opende in 2010 als gevolg daarvan maar liefst 17 dossiers, Genk scoort qua arbeidsveiligheid op werven zeer slecht. Het is niet uitgemaakt of de 51 jarige in opdracht werkte of als particulier in zijn eigen tuin snoeiwerken uitvoerde.

Politie Genk.
Een inspecteur van de politie van Genk mocht het bij de rode vriendjes -Vrt- op de radio uitleggen, wanneer deze redactie deze morgen via de perswoordvoerster informatie probeert in te winnen, is Rita Ubach wéér niet bereikbaar. De veiligheidsvoorschriften bij werken op hoogten zijn geregeld via het KB van 31 augustus 2005, het KB van 31 juni 2005 bepaalt de PBM -Persoonlijke Beschermingsmiddelen-. Volgens WASO is het aan de politie om uit te maken of het om een ongeval dan wel om een arbeidsongeval gaat, in het laatste geval krijgt WASO daarvan later nog een bericht.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.