Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936144





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De persgeilheid van de politiek overstijgt alles.
10 februari 2011
Vrt bekampt het Vlaams Belang en toch krijgen ze exclusiviteit.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 807:800
Brussel / Lanaken 10 februari 2011

Hoe super arrogant de Rode propagandazender aan de Reyerslaan wel is getuigt het feit dat de Vrt, die het Vlaams Belang over de ganse lijn heeft gefnuikt en nog fnuikt, nu nog in exclusiviteit, nog voor de overledene begraven is, toch nog een uitzending in Koppen brengt over de helaas veel te jong overleden Marie Rose Morel.


18 januari 2008 - Grondwettelijk Hof

Het getuigt evenzeer van de persgeilheid van het Vlaams Belang hoe, ondermeer Jurgen Ceder, met een geamuseerde mimiek het voor de camera's van de Vrt mocht komen uitleggen, de super persgeilheid van Ceder was wellicht de reden dat hij helemaal niet aangeslagen over de dood van een ex-partijgenote over kwam.


18 januari 2008 - Grondwettelijk Hof , zoals meestal geen Vrt gezien - We hebben in ons archief geen enkele foto gevonden waarop Jurgen Ceder -zoals tijdens de Vrt uitzending van Koppen- met een glimlachend gezicht te zien is ... typisch voor politiek huichelaars, geld, macht.

Het bewijs is hier nogmaals geleverd hoe de audiovisuele pers gebruik en vooral misbruik maakt van de enorme persgeilheid van de politici, de hoeren van de pers. Zaterdag zullen ze weer ongeduldig staan trappelen om met hun "beste camerapose"voor de camera's te mogen verschijnen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 10 februari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.