Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936134





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Elektrische installaties : Grote en gevaarlijke puinhoop.
10 februari 2011
Algemene malaise met de Federale Overhheid -Magnette- op kop.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 807.800
Lanaken 10 februari 2011.

Morsum Magnificat heeft al tien jaar bewezen dat de conformiteit van de elektrische installaties één grote puinhoop is en er overal gevaar is voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie, niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven én ergo, bij de verdelers-sic-.

Overheid.
Sinds Paul Magnette bij de FOD Economie in het zadel zit, is het van kwaad naar erger gegaan. Vooral bij de Algemene Directie Energie waar Marie Pierre Fauconnier de controle op de conformiteit van de elektrische installaties nóg meer fnuikt door de dienst te splitsen en onderbemanning in de hand te werken.

Belac.
Deze dienst, die onder de FOD Economie werkt en de erkende organismen moet accrediteren, is evenmin efficiënt. Er zijn onvoldoende auditoren om de erkende organismen te controleren. De agenten keurders van de keuringsorganismen staan onder commerciële druk en kunnen op hun beurt óók hun werk niet fatsoenlijk uitvoeren. Het ganse gebeuren rond elektrische installaties is één grote klucht, zelfs de stroomleveranciers doen hun job niet goed en dat zegt IVEKA zelf ! Het keuringsorganisme dat vandaag door de Vrt in het nieuws werd gehaald, is niet onbesproken, was zelfs recent, bij keuring van gebouwen die verkocht worden, onderwerp van kritiek rond de toepassing van art. 16 -schema's-.

http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=content&task=view&id=1431 .....
en dan het op Vrt komen uitleggen

Niet genoeg rampen.
Er zijn blijkbaar nóg niet genoeg rampen met elektrische oorzaak. Bovendien, als die er zijn betalen de verzekeraars veel te vlot omdat ook dáár de politiek een veel te grote vinger in de pap heeft, kijk maar naar Ethias.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 11 februari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.