Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936134





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brusselse politiezones zoeken nieuwe medewerkers.
10 februari 2011
Zaterdag 12 februari 2011 rekruteringsdag in Paleis 2 van de Heizel.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 807.800
Brussel / Lanaken 10 februari 2011

Op zaterdag 12 februari 2011, van 10 tot 17 uur, vindt in Paleis 2 van de Heizel de rekruteringsdag “Go for Police @ Brussels” plaats, een initiatief van het rekruteringsplatform van de Brusselse politiezones dat gericht is op de aanwerving van Brusselse jongeren.

Talloze carričremogelijkheden.
Dit evenement wordt georganiseerd door de zes Brusselse politiezones, de federale politie en de Gewestelijke en Intercommunale Politieschool (GIP), in samenwerking met het Brusselse Gewest. Het doel is om de bezoekers een voorstelling te geven van de talloze carričremogelijkheden bij de Brusselse politiediensten. Op het programma staan demonstraties -politiehonden, interventietechnieken- maar ook een simulatie van de selectieproeven en vooral de mogelijkheid om Brusselse politieambtenaren te ontmoeten. Zij delen hun professionele ervaring en spreken openlijk over de vereisten van hun job en de voldoening die die job met zich meebrengt.

Brusselse kandidaten.
De geďntegreerde politie hoopt met deze rekruteringsactie veel kandidaten aan te trekken en specifiek kandidaten die in de Brusselse regio wonen. De bedoeling is dat de politiediensten een weerspiegeling zijn van de Brusselse bevolking zodat de diensten dienen te bestaan uit mensen die hun wijk of gemeente goed kennen en ervan houden.

Het Brussels rekruteringsplatform.
Dit platform bestaat uit leden van elke Brusselse politiezone, de Gewestelijke en Intercommunale Politieschool -GIP- en de Directie van de rekrutering en van de selectie van de federale politie. Het platform onderzoekt hoe Brusselse kandidaten best aangetrokken en aangeworven worden met de stedelijke realiteit en de omgeving van het Brusselse Gewest in het achterhoofd. Nu worden, door een gebrek aan personeel, jonge politieambtenaren uit andere regio’s aangetrokken die hun loopbaan in Brussel aanvangen maar die graag buiten de hoofdstad willen verderzetten.

13.500 Brusselse politieambtenaren.
De geďntegreerde politie telt 48.000 medewerkers. Niet minder dan 13.500 onder hen werkt in Brussel, bij een lokaal politiekorps of bij de federale politie. 10.000 medewerkers hebben een operationele functie, 3.500 onder hen zijn burgerpersoneel. In 2010 zijn 400 nieuwe medewerkers aangeworven om de Brusselse politie te versterken. Ook in 2011 voorziet de politie de aanwerving van talrijke inspecteurs maar ook agenten van politie; die opleiding vangt aan in oktober. Daarnaast zullen binnenkort ook gespecialiseerde hoofdinspecteurs gerekruteerd worden -bachelors in informatica of boekhouding- die opleiding start al in september.

Een gevarieerde job, een unieke ervaring, veel voordelen.
Politieambtenaar zijn in Brussel biedt je de garantie om zeer snel een unieke ervaring op te doen: de taken zijn enorm gevarieerd, elke dag verschilt van de vorige. Bovendien geniet een politieambtenaar in Brussel tal van financiële voordelen.

Praktisch :
Datum en uur : Zaterdag 12 februari 2011 van 10.00u. tot 17.00u.
Plaats : Paleis 2 van de Heizel.
Meer info :
www.jobpol.be

Bron : Federale Politie

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.