Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936135





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Marie-Rose Morel overleden : Reactie van Bart De Wever en MM
09 februari 2011
Pers die niet aflatend het Vlaams Belang fnuikte moet consequent zijn.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat :
Lanaken / Wilrijk 9 februari 2011

Naar aanleiding van het overlijden van Marie-Rose Morel in het Sint Augustinusziekenhuis te Wilrijk, waar zij rustig is ingeslapen, laat de N-VA het volgende weten aan de pers : 

N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft deze avond met droefenis kennis genomen van het overlijden van Marie-Rose Morel. “Zij was een heel bijzondere vrouw met enorm veel kwaliteiten. Toen we student waren, zijn we met elkaar bevriend geworden. Op politiek vlak zijn onze wegen nadien uit elkaar gegaan, maar op menselijk vlak hebben we gelukkig nog de tijd gevonden om verzoening te vinden. Dat betekent voor mij bijzonder veel. Mijn medeleven gaat nu vooral naar de mensen die Marie-Rose lief hebben, in het bijzonder naar haar man Frank Vanhecke en haar twee kindjes. Uit respect voor het leed dat hen nu overkomt, roep ik de media op om deze mensen de nodige rust te gunnen om dit verlies in de nodige discretie te kunnen verwerken. Omwille van datzelfde respect wens ik zelf dan ook geen enkele publieke verklaring aan deze mededeling toe te voegen. Op dit soort van tragische momenten is het niet aan politici om te spreken, maar aan de geliefden van de overledene om hun verdriet in stilte te verwerken. Ik wens hen alle sterkte toe.” -einde citaat.

De linkse en ultralinkse pers.
Le Soir, La Libre Belgique, Het Nieuwsblad in al haar edities, idem dito voor Het Laatste Nieuws, brengen na het overlijden van de Vlaams Belang politica een overzicht van haar carričre. De pers heeft altijd en overal de politieke partij van Morel gefnuikt, bestreden en in een slecht daglicht geplaatst, Morel is quasi de énige die de strijd met de vakbonden heeft aangebonden, daarover heeft de linkse pers nooit objectief bericht, het Vlaams Belang werd ook het stokpaard van "De Loges" waartoe ook de heer Bracke -N-VA- en zijn vroegere Vrt collega Filip Voets, behoren.


Marie-Rose Morel met reporter Yoshiki van een Japanees persbureau 


Marie-Rose Morel tijdens de wijn- en kaasavond op de vooravond van de gemeeteraadsverkiezingen -2006- te Schoten.

Tanend.
Tijdens een wijn- en kaasavond aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen te Schoten op 7 oktober 2006, heeft deze redactie, na voldoende onderzoek, resoluut aan Marie-Rose Morel en de Antwerpse belhamel Filip De Winter gezegd dat de kiezersbelangstelling voor het Vlaams Belang "irreversable" tanend was -MM_130_Nov06_Vlaams_Belang_Blz_14.pdf-. De tijd heeft aangetoond dat Morsum Magnificat de publieke opinie, na degelijk onderzoek, correct geďnformeerd heeft. Kopman Filip De Winter heeft dat maar al te goed begrepen en haalde Morsum Magnificat van de Vlaams Belang perslijsten! Het Vlaams Belang is geen democratische partij en fnuikt zelf de persvrijheid.


Wijn- en kaasavond aan tafel met de kopstukken van het Vlaams Belang, De Winter aan een andere tafel, het water was toen ook al diep tussen Filip en Marie-Rose


Marie- Rose in Bobbejaanland

Kanker.
Morsum Magnificat vindt het nog steeds spijtig noch Marie-Rose Morel, noch Frank Vanhecke interesse bleken te hebben voor de informatie uit de torenhoge wetenschappelijke dossiers dat deze redactie bezit over kankerverwekkende radio-elementen die in ons milieu aanwezig zijn. Desondanks biedt deze redactie haar medeleven aan, aan de familie van de overledene, niet aan het Vlaams Belang dat ongenadig afrekende met haar kopstuk.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 10 februari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.