Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927064





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk en de zaak Velioglou EXCLUSIEF: Burgemeester Dries zit er mee verveeld_Reactie1
04 februari 2011
Concentra krijgt belangrijke sommen van de stad Genk, hoe objectief kan HBvL nog zijn?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 805.400
Genk / Lanaken 4 februari 2011.

--- de online artikels over dit wonderwerp werden tot op 8/2/11 om 09:00u 1.542 keren bezocht.

Reactie 1 06:45 07/02/11
heb een vraag
heb naar de video gekeken kendie jongens allemaal ben 21 en woon in waterschei en iedereen die hier woont
zal mee ook wel kennen waarom zou iemand naar die video kijken en hier niet willen wonen wat zie jij verkeerd aan die video heb video bekeken hebde tekst gelezen snachts is hier geen kat op straat te vinden jij hebt een tekst geschreven alsof de jongeren hier snachts masaal op straat komen en gek doen die jongeren die op die video te zien zijn zullen waarschijnlijk nooit in aanraking met de politie gekomen of met gerecht en mensen die hier met dikke bakken rijden werken voor die autos wat denk dat het hier los angles is of borgerhout in antwerpen of meulenberg in houthalen benje hier ooit eens gekomen hebje die banden ooit horen piepen en hoeveel jongeren rijden hier met dikke bakken 5 vande 200 zoiets zal het wel zijn en zijn mensen die werken en kopen die autos met zware leningen watze minimum 3 jaar afbetalen en geloof mij maar grote deel vande jongeren hier heeft werk en werkt en vandie onzin watjij hebt geschreven begrijp ik niks en vooral datje het metdie video wil bevestigen dat begrijp ik helemaal niet iedereen hier loopt met geweren rond zoals velioglu nasif hij woonde in mijn straat en was wel een uitzondering
 MVG TURKGELDI CIHAN

NVDR.
We trachten op uw warrige reactie een zinnig antwoord te geven.
Als 's nachts lawaai maken, met brullende auto's -uitlaten- die de geluidsnorm overschrijden rondrijden,
onzinnige demonstraties met slippende en rook afgevende banden -zoals op het filmpje te zien is- het milieu te verpesten, openlijk drugs dealen en allerlei andere ongemak veroorzaken, voor jullie allemaal normaal is, dan schort er met jullie zienswijze wel degelijk iets, vele -normale- inwoners van Waterschei zijn het daar mee eens. Wij hebben één jaar in Waterschei gewoond en al die tijd onderzoek gevoerd naar bepaalde toestanden en bewijzen verzameld van overspel, openbare zedenschennis, vechtpartijen, geweld, drugshandel, inbraken,vernielen van andermans goed. Er was ook de brandstichting in een garage aan de Bevrijdingslaan en Scoutslokaal De Kring, nachtlawaai, bedreigingen, sluikstorten en nog een lange reeks andere feiten. Indien u 21 jaar bent, hier geboren en school gelopen, dan vraag ik mij af hoeveel punten u haalde voor de Nederlandse taal en welke taal u, buiten de school gewoonlijk spreekt. Dat er in auto's veel geïnvesteerd wordt is duidelijk, het is hoogtijd dat OCMW's wat strenger controleren, nagaan of de "grote bakken" wel met wit geld worden betaald en er geen sprake is van sociale fraude. Dat Nasuf een uitzondering was, blijkt niet uit onze onderzoeken en de diverse getuigen op het assisenproces, waaronder enkele mensen die met die problematiek professioneel bezig zijn. Het komt
ons over dat jullie alle besef voor westerse normen en waarden missen. Er zullen ook wel positieve elementen in de wijk wonen, wellicht lopen die minder op de straat of vallen minder op. We hebben ook buurtbewoners gesproken, zowel autochtone als allochtone, óók die waren unaniem niet te spreken over de jongeren in de wijk. Wij, die in grote steden, zoals Berlijn, Londen, Parijs hebben vertoefd, zelfs in Berlijn en in Manilla -Filippijnen- hebben gewerkt, voelden Waterschei aan als onveilig, werden er meermaals bedreigd en zijn écht blij dat we daar weg zijn.
Redactie Morsum ® Magnificat
Erik Verbeeck ©   

--- De artikels over de zaak Velioglou werden
ondertussen -5/2/11 16:00u- 1.324 keer online bekeken

Na het moedige en niet vanzelfsprekend getuigenis van een jeugdwerker in de zaak Velioglou, zou de publieke opinie in de cité van Waterschei, meer bepaald in de contreien van het jeugdhuis De Singel, in rep en roer staan, reden : een artikel in Het Belang van Limburg geschreven door twee journalisten die niet op het proces aanwezig waren. Zoals dat betaamt voor Het Belang van Limburg, dat onlangs een contract van 200.000 € van de stad Genk binnenhaalde, sloot het artikel af met een positieve noot van burgemeester Wim Dries -CD&V- die zich -weer- van geen kwaad bewust was.

Hier leest u 9 bladzijden Ander Nieuws² over de assisenzaak Velioglou
² Onafhankelijk  
                                     
     MM_186-03_Update 
Bang van de realiteit.
Tijdens de door de Genkse belastingbetaler betaalde wijktoer van burgemeester Dries deed hij ook De Kring in Waterschei aan, Morsum Magnificat had Wim Dries uitgenodigd om naar de realiteit te komen kijken, geen "fake", maar écht, maar burgemeester Dries wilde de harde waarheid van wat er zich in Waterschei allemaal afspeelt niet zien. Uiteraard mag de Genkse burgemeester, in een gazet die honderdduizenden Euro's van de stad Genk ontvangt, zich zoveel als hij wil schuldig maken aan demagogie. Waterschei is een aan onze westerse normen vervreemde wereld waar de rangen zich sluiten en zaakjes onder elkaar, ver van de Genkse samenleving, geregeld worden. Wim Dries en zijn -gekochte- kornuiten zijn allen bang van de realiteit.

Uitspitten.
De Kring, De Singel, het Kerkplein, het zijn allemaal plaatsen waar, zoals de getuige tijdens het assisenproces Velioglou zei "vanalles gebeurd". De politie speelt, ofwel zelf mee, of ze mogen niet optreden, of ze durven niet optreden. Laat Magistraat Patrick Boyden, zoals hij tijdens het Assisenproces Velioglou suggereerde, zijn collega verantwoordelijk voor Genk, de zaak maar eens grondig laten uitspitten en de informatie van degenen, die uitgerekend door de Genkse politie als onbetrouwbaar worden bestempeld, eens grondig laten onderzoeken.

                    Voorzitter assisenhof Tongeren :
                   ".... misschien wil het Parket, om erger te voorkomen, soms
                        óók  niet vervolgen, het zou dan nóg erger kunnen worden ... "

Nóg erger?
Tijdens de assisenzaak reageerde Voorzitter Jordens op de herhaalde klachten van de getuigen over de Genkse politie; " Misschien wil het Parket, om erger te voorkomen, soms óók niet vervolgen, het zou dan nóg erger kunnen worden " zei de Voorzitter! Het Belang van Limburg verwijst in haar artikel naar Youtube en de zoekterm Watiska -Waterschei Genk-, ga daar maar kijken en oordeel of u in zo'n buurt zou willen wonen :
http://www.youtube.com/watch?v=9HVWarWgiSM&NR=1

                       RIMO Limburg op haar website over Waterschei :  -zie link hieronder-
                       " .....De jongste jaren kwamen er veel Turkse nieuwkomers via 
                       huwelijksmigratie, wat problemen geeft op het vlak van
                       taalwerving, integratie, schoolachterstand
² van kinderen, enz... "
                  ² Nasuf Velioglou was ook een kind met schoolproblemen. 

Genk : Veel tralala, recepties, flyers,
folders,etentjes en goednieuwsshows
Wie alles door de roze bril van de Genkse politiek wil bekijken en alles gelooft wat er op het internet staat kan een kijkje gaan nemen op deze link
http://www.rimo.be/leesvoer/eigen%20uitgaven/Succesfactoren%20voor%20leefbare%20wijken.brochure.pdf en ook op
http://www.rimo.be/projecten/genk/projecten_genk_waterschei.html, maar let wel, de realiteit is héél anders !!

Laat het ons weten.
Wie deze redactie niet gelooft, mag ons altijd met de -bewezen- waarheid confronteren,niet wat de Genkse politiek inlepelt. In de cité zijn BMW's gegeerde "bakken", je kan 's nachts het lawaai van piepende banden en brullende uitlaten langs de Duinenlaan en Onderwijslaan tot ver in de cité horen. Zoals uit de zaak Velioglou bekend is geworden, leven ze vooral 's nachts, gaan amper naar school en werken niet, dit zijn de "Straatengelen" van Watiska. Naar de kerk gaan ze uiteraard niet want dan zou Het Belang van Limburg ze nog de absolutie geven zonder te biechten.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 februari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.