Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936019





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
VTM Journalist in Egypte in problemen.
03 februari 2011
Sensatiejournalisten moeten weten waarmee ze bezig zijn.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 804.900
Lanaken / Caïro 3 februari 2011

Deze redactie had zojuist even Tim Verheyden, de journalist van VTM in Caïro aan de telefoon. Veel had Tim niet te vertellen : "ik zit hier in Egypte in de problemen" zei de VTM journalist en legde meteen de telefoon in. Aan Morsum Magnificat hebben ze niet zòveel te vertellen, toch heeft de dienst "research" van Vmma regelmatig gebruik gemaakt van de knowhow van Morsum Magnificat.

Onafhankelijk.
Niettegenstaande we journalist Tim Verheyden ten velde wel eens tegenkomen, ons zelfs zijn GSM nummer gaf, is hij tegen Morsum Magnificat
bijzonder zwijgzaam, ergo, legt nogal vlotjes de telefoon in, dat is voor Morsum Magnificat een goed teken, namelijk dat wij onafhankelijk zijn en óók zij mogelijk onderwerp van kritiek kunnen zijn. VTM journalisten zijn óók lijkenpikkers en dat heeft de journalist, in een land waar VTM de politiek niet in handen heeft, moeten ondervinden! Om te weten, dat er in die landen geen persvrijheid is, moest de journalist niet naar Kaïro afreizen, maar we om sensatie te kunnen brengen-sic-. Rudi Vranckx blikt slimmer te zijn en minder zijn nek uit te steken.

Redactie MM
Erik Verbeeck.

Laatste update ( 03 februari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.