Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928218





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Klacht n?33 tegen het F.A.N.C., n?34 volgt.
17 oktober 2006

Helishow te Gent geeft aanleiding tot klacht tegen het F.A.N.C. 


Bezoekers website MM : 151.100

Betekom / Brussel 17oktober 2006.
Bij het verwijderen van de illegale radioactieve RADAC van het Belfort te Gent, werden de procedures voor de verwijdering van dergelijke toestellen door de firma L'Aigrette met de voeten getreden, ook de A.D.R. regels werden niet gerespecteerd.

Klacht n?33.
Het bedrijf dat een rol speelde bij het ontslag van drie Directieleden van het F.A.N.C. heeft nu opnieuw een klacht ingediend tegen het F.A.N.C. wegens het niet of onvoldoende beschermen van de bevolking tegen de gevaren van de ioniserende stralingen.
De firma L'Aigrette voerde na de verwijdering van de RADAC ondermeer geen besmettingsmetingen uit en dat is volgens de procedure door het F.A.N.C. zelf uiteengezet, verplicht,  deze regels zijn zelfs in het Staatsblad verschenen.
Klacht n?34 in wording.
Dezelfde firma L'Aigrette komt in een ander dossier te St Truiden ook voor, maar recent gaat L'Aigrette weer uit de bocht, ook daar werden diverse keren de regels met de voeten getreden.
In dit recente dossier gingen de "Bavianen" van L'Aigrette zelfs zo grof te werk, dat ze een RADAC vanaf de schouw in de voortuin gooiden, als het v??r de verwijdering nog radioactief was, dan is het radioactief gas vanwege het onzachte contact met de grond, zeker en vast ongecontroleerd ontsnapt, dat heeft n?g eens een financieel voordeel voor L'Aigrette .

Wordt vervolgd

  


Laatste update ( 18 oktober 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.