Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928218





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Partijfinanciering Vlaams Belang aan zijden draadje
17 oktober 2006

Raad van State niet erg geneigd om eisen van Vlaams Belang in te willigen


Bezoekers website MM : 151.100

Brussel / Betekom 17oktober 2006.
Vandaag om 14.00u werd de eerste zitting gehouden waarbij een nieuwe klacht tegen het Vlaams Belang voor de Raad van State werd behandeld.

Betekom / Brussel 18 oktober 2006.
Nieuw dossier tot wraking Raadslieden.
De Juridische dienst van het Vlaams Belang bevestigt dat er een nieuw en gedetailleerd verzoek is ingediend tot wraking van 32 Raadslieden van de 48 van de Raad van State omdat ze Franstalig zijn.
Daaronder ook JACQUES JAUMOTTE een voormalig Kabinetsmedewerker bij Duquesne, deze was ook lid van het "Centre du droit public"  waarvan de Advocate SCHAUS -foto- (tegenpartij in huidig geding tegen het Vlaams Belang) Voorzitter zou zijn.



Lijst met gewraakte Raadslieden.
De Advocaten overhandigden een lijst met namen van Franstalige Raadslieden die zij willen wraken, het Vlaams Belang vraagt om onderzoeksmaatregelen te nemen voor degenen die op de lijst voorkomen, dus niet een onmiddellijke wraking.
Tolk.
Toen een Advocate (Mr SCHAUS) van de tegenpartij zich in het Frans tot de Voorzitter richtte, protesteerden de Advocaten van het Vlaams Belang, ze vroegen een tolk, maar de Voorzitter wilde alleen maar instemmen met een notitie door de Griffier, de tolk kwam er niet.
Een Advocaat die het in een Rechtzaak tegen een Vlaamse Partij mag komen pleiten en dat zonder tolk is toch zeer vreemd.




Advocate Mr Schaus (links) kwam het in het Frans uitleggen ...


Auditeur.
Dan was er het voorlezen door de Auditeur LUC VERMEIRE van een pak besluiten dat een half uur in beslag nam, wat er precies werd gezegd, was niet te verstaan, alleen telkens wanneer er werd gezegd dat het niet ontvankelijk was, een kopie van dat document werd niet ter beschikking gesteld.
Op et protest van de Advocaten van het Vlaams Belang zei de Voorzitter dat er een "scheve kopie" konden krijgen ? Als de kopie even scheef is als het proces, dan hangt de partijfinanciering van het Vlaams Belang aan een zijden draadje.
Fondsen verwerven.
Misschien kunnen de kopstukken van het Vlaams Belang (mocht de financi?le nood hoog worden), zoals de vakbonden destijds bij de stakingen tegen de mijnsluiting zich persoonlijk borg stellen voor leningen bij banken, of kan het Vlaams Belang tussen hun ??n miljoen kiezers een collecte houden, twee miljoen Euro is dan toch z? gevonden ?
En wat betekent nu twee Euro per persoon en per jaar ......
 

Laatste update ( 18 oktober 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.