Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926457





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Assisen Tongeren : Derde dag een koekje van hetzelfde deeg.
26 januari 2011
Tot het einde negatieve getuigenissen ten nadele van het slachtoffer.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 801.900
Tongeren / Genk 26 jan 2011

--- wijziging 23:00 27/01/11

De ganse dag passeerden weer onder geringe publieke belangstelling, een aantal getuigen de revue die nagenoeg allemaal zijn komen vertellen wat reeds geweten is. Zowel het Openbaar Ministerie als de Voorzitter dienden tot de laatste getuige, inclusief de ex vrouw van de beschuldigde Sami Velioglou , vast te stellen dat de weegschaal tot op het einde  over de ganse lijn in het nadeel van het slachtoffer bleef doorwegen, Het Belang van Limburg kan haar artikel van gisteren omtrent de "Engel in wording" afmaken.

Om voeling te krijgen met de échte multiculturele "samenleving", had
stad Genk gerust een waarnemer naar dit Assisenproces mogen sturen.

Het échte Genk.
Vernietigend voor het zogenaamde Genks multicultureel succesverhaal zijn de getuigenissen van een
medewerkster van het CLB en de jeugdzorgwerker van Waterschei, I.C., deze laatste een niet al te fraai beeld ophing van de problemen rond het jeugdhuis in Waterschei waar op de parking de criminaliteit hoogtij viert en het relaas bracht van wat daar allemaal gebeurt wat indruist tegen wat de jeugdwerkers aan de jeugd proberen diets te maken, IC gebruikt daarbij niet mis te verstane woorden en beklemtoont dat hij het probleem al negen jaar tevergeefs aankaart. Het Openbaar Ministerie heeft het relaas wel degelijk goed gehoord en begrepen, wellicht komt daar nog een staartje aan. Zoals deze redactie al meerdere keren heeft geschreven en hier en daar bewezen, is Genk een mooi voorbeeld van een cultureel failliet waar bovendien diverse criminele nesten actief zijn, óók dat is in dit proces aangetoond, "kinderen" van 14 jaar die in het holst van de nacht meegesleurd worden in drugsaangelegenheden.  

Moegetergd.
Uit de vele getuigenissen, tot en met de naaste familie, moeder, broer en zusters blijft het slachtoffer over de
ganse lijn kop van jut, argumenten waren; niet willen studeren, niet willen werken, uitgaan, drugs, alcohol, diefstal, buitensporig geweld, inbraak en nog een waslijst van andere feiten worden ten laste van het slachtoffer gelegd. Vader Sami Velioglou krijgt langs alle kanten, óók buiten familieleden die niet altijd de waarheid zijn komen vertellen, over de ganse lijn, met één uitzondering van iemand van het Comité van de Bijzondere jeugdzorg, een positieve beoordeling.

Niet ontslagen.
De broer van Sami Velioglou, Mehmet, kwam getuigen dat Sami bij Ford nooit werd ontslagen en steeds mag
terug komen, óók dochters Hilal en Yildiz én zoon Mehmet zijn vol lof over hun vader, deze man kan nooit een lange straf krijgen, zelfs sommige speurders delen die mening.

Morgenavond laat wellicht de uitspraak.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel 
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 28 januari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.