Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935906





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
2011 : Noot van de redactie Morsum Magnificat-Update2
31 december 2010
Ondermijnen van corruptie, incompetentie en machtsmisbruik gaat door.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 793.200
Genk 01 januari 2011.

--- Update 2 13:15 15/1/11.
Willy Michiels de MGB burgemeester van Begijnendijk heeft anderen voor zijn kar gespannen en opgestookt om klacht in te dienen, het Bekkevoorts koppel Rita en Patje kunnen nu de rekening
niet betalen, misschien kunnen ze nu op hem beroep doen.



--- Update 1 10:00 1/1/11 : paginabezoekers van de laatste vijf dagen van 2010 -zie inzet-. 

Het voorbije jaar heeft deze redactie op journalistiek vlak een aantal rechtszaken dienen te verwerken, ondermeer van het Bekkevoorts koppel dat zich ondermeer voor de kar van de burgemeester van Begijnendijk -het gehucht aan de Raambeek- Willy Michiels -MGB- liet spannen, het koppel zal nog opdraaien voor de grote rechtsplegingvergoedingen. In de rechtszaak die door het OCMW van Begijnendijk en haar huidig Voorzitter op het getouw werd gezet, vindt de Correctionele Rechtbank van Leuven dat ze niet bevoegd is, inderdaad dat is juist, het OCMW van Begijnendijk heeft immers ook al klacht ingediend bij de Raad Voor Journalistiek die mij reeds -onterecht- aan de schandpaal nagelde. De RVJ heeft immers haar eigen deontologische code a la tête du cliënt aangepast.

 
                                               Komt u in 2011 weer gratis kijken en spieken of wordt u abonnee ?

Het voorbije jaar hebben we in weinig comfortabele omstandigheden in de vermeende stad van "Milk en Honey", Genk, moeten leven, enkelen hebben slechts kort van onze knowhow en goodwill mogen gebruik maken, maar er zijn grenzen en die waren richting eigenaar van het gehuurde pand -lees krot-, na vijf maanden bereikt. Voor de familie aan de Maaseikerbaan is één zaak belangrijk en dat is "geld". De Genkse politicus die had gedacht dat deze redactie omkoopbaar was, vergiste zich schromelijk, de Genkse politieke bal is evengoed achtkantig als overal, misschien is rond in Genk wel vierkant.

In 2010 hebben wij de Genkse sfeer meer dan voldoende kunnen opsnuiven, Genk profileert zich als "het van het", maar in het kader van het multiculturele model dat Genk wil uitstralen, stroomt het water Wim Dries dermate dun door de pijpen der illusie, dat de CD&V burgemeester en zijn horde slippendragers, zichzelf permanent een rad voor de ogen draait, ondertussen is en blijft de Genkse belastingbetaler in een diepe winterslaap. Genk mist veel knowhow, als er al "hightech" is, dan komt ze van ver buiten Genk. Op het technische vlak kreeg Genk van deze redactie méér dan één veeg uit de pan, er werden in 2010 ondermeer zeventien dossiers door W.A.S.O. wegens arbeidsonveiligheid op Genkse werven geopend,waarvan twee voor de cvba Nieuw Dak waarvan stad Genk voor 57% eigenaar is. Inspecties van andere diensten moeten nog uitgevoerd, of komen nog aan de beurt. Dit alles heeft de Genkse burgemeester aan zichzelf en diens betweterij te danken.

                                              Wie komt daar naar kijken?

                                                 
Genks politicus "S" zei onlangs doelend op Morsum Magnificat "wie komt daar naar kijken", we tonen hier de paginabezoekers van de laatste vijf dagen van 2010 -cijfers rechts-.

Al na één maand in Genk gevestigd te zijn werden we door een aangestelde van een Parochiecentrum en sociale ontmoetingsplaats bedreigd en de toegang tot die ontmoetingsplaats ontzegd, reden : geklaagd over 100 dB geluidsoverlast om 02:50 in de nacht!!  Maar al snel was het duidelijk waarom pottenkijkers aan de Oude Kring ongewenst zijn, er is criminaliteit, drugshandel en nog een hoop andere zaken die het daglicht niet mogen zien en die daarom 's nachts plaats vinden. Waterschei is al jaren het Chicago van Genk, alleen is de Genkse burgemeester niet in staat om door zijn politie orde op zaken te laten stellen, wellicht gaan andere diensten dat nog doen, daarom werd ons in het oor gefluisterd dat we maar beter de criminele buurt in en rond de Oude Kring kunnen verlaten en die "hint" komt nu bepaald niet uit de eerste de beste hoek, dat is één van de redenen dat we het in Genk voor bekeken houden.

We gaan, na de belofte van Belgacom van een sneller internet, en na herprofilering in 2011 op een andere locatie verder met het bestrijden van de corruptie, de incompetentie en het machtsmisbruik, het zal enigszins met een andere aanpak gebeuren met minder "online" nieuws, we zullen meer tijd besteden aan de lijvige dossiers die we bezitten. De onbetaalde consultaties van de website van Morsum Magnificat intrigeert ons vreselijk, op 1 januari 2010 hadden we 690.300 bezoekers, op 1 januari 2011 noteren we 793.300 paginabezoekers, toch zijn de betalende abonnees gedaald.

In 2011 gaan wij ook het "profitariaat" een halt toeroepen, de voorwaarden die betalende abonnees genieten zullen strikt worden toegepast, wie geen abonnee is zal dus, tenzij tegen betaling, niet meer op onze goodwill kunnen rekenen.

Om te besluiten willen wij iedereen die op deze website "gratis" de ogen komt spoelen waarschuwen dat de www.presscopyrights.be ook hier van toepassing zijn dus zonder toelating van de uitgever / auteur van de artikels mag niets -geheel of gedeeltelik- gereproduceerd worden.

Rest ons nog om iedereen voor 2011 het beste te wensen, we weten nu al dat in 2011 de Rijken, rijker zullen worden en de Armen armer, wees gerust wij behoren tot de laatste categorie, uw -financiële- steun -tegen afgifte van een bewijs- is meer dan welkom.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever - houder merkenrecht

Laatste update ( 21 januari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.