Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926458





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genkse verspilzucht voor politieke propaganda totaal ontspoord.
30 december 2010
Uitbreiding logo kost stadkas bijna twee miljoen Euro.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 792.400
Genk 30 december 2010.

Gisteren werd in het vernieuwde kantoor van de Genkse burgemeester Wim Dries -CD&V- het nieuwe aangevulde logo van de stad Genk aan de lokale, grotendeels door de stad Genk betaalde pers voorgesteld, het "aanhangsel" kost de Genkse belastingbetaler bijna twee miljoen Euro!

Moet de verspilling niet gestopt worden?
De lange lijst van verdoken politieke propaganda van de CD&V te Genk kost de Genkse belastingbetaler hopen
geld, niemand van de Genkse oppositie is in staat om aan deze waanzinnige propagandamachine en geldverspilling een einde te stellen. Genkenaars stop deze burgemeester en zijn legertje slippendragers!! Alleen al het ontwerp kost de Genkse stadkas al 250.000€


Het nieuwe logo van Genk, links de "afscheurbare?" zegel van 250.000€

Uitdaging voor de Turken?
Tijdens de persconferentie mocht een koppel dat aan het nieuwe project heeft meegewerkt, toelichting komen
geven, ondermeer een zekere meneer Lalicata, gewezen Ford arbeider en actief in het buurthuis te Waterschei. De man werd even de -duidelijk gebrainwashte- spreekbuis, alles prima en perfect in Genk, dat er in Waterschei al jaren bendes rondtrekken, er met de regelmaat van een klok brand gesticht wordt, weet de man niet. Het feit dat voor het project Belgische Italianen werden aangetrokken is wellicht een uitdaging voor de Turken die binnen Genk steeds meer hun eigen staat uitbouwen.

Wim "Driest" weer.


Tijdens de voorstelling van het nieuwe Logo was de Genkse burgemeester weer in extase, er was smlechts één iemand aanwezig die zijn bladvullend gewauwel niet over de ganse lijn slikt : Morsum Magnificat. De dame naast Dries slaagde er n iet in haar naam voor iedereen duidelijk de spellen, het klonk zoiets als Caltar. Mensen worden zòmaar in een persconferentie gesleurd zonder hun -aan Vlaanderen vreemde vreemde- namen bekend te maken.

Nooit in gemeenteraad.
Toen Morsum Magnificat aan Marco Lalicata de opmerking plaatste hem het voorbije jaar nooit in de
gemeenteraad van Genk te hebben gezien, moest de man dat beamen, uiteraard sprong burgemeester Dries de man onmiddellijk bij. Morsum Magnificat merkte ook aan burgemeester Dries op dat, ondanks dat het in Genk met de samenleving allemaal koek en ei is, er in de gemeenteraad doorgaans maar maximum vijf geïnteresseerden komen opdagen, ook daarop had Wim Dries weer zijn gekende bladvullend gewauwel klaar.  Morsum Magnificat merkte tenslotte op dat in gemeenten met amper tienduizend inwoners, voor de gemeenteraad twintig geïnteresseerden komen opdagen, dat wil dus zeggen dat de bevolking voor het politiek geleuter van de Genkse politiek totaal ongeïnteresseerd is. Het is dus duidelijk omgekeerd, de politiek is geïnteresseerd in de bevolking, niet andersom, die politieke interesse wordt met Genks belastinggeld betaald.

Opzette lokvogel.
Het aanpassen van het Genks logo is niets minder dan een met belastinggeld opgezette politieke lokvogel, de
lokroep vindt u hier .

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 31 december 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.