Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926461





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ook de politieke invloed bij -Leuvense- Justitie moet onderzocht worden.
24 december 2010
Welke rol speelde Onderzoeksrechter DM in het onderzoek A.Van Uytsel?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 789.000 -Belstat countrer-
Leuven / Genk 24 december 2010.

Deze redactie heeft met drie dossiers voldoende aanwijzingen dat er bij het Parket te Leuven méér misloopt dan het onderzoek naar de moord op Annick Van Uytsel. Het feit dat politici zoals Senator Dirk Claes, burgemeester van Rotselaar en cafébaas te Wezemaal, nogal vlotjes naar het Leuvense Smoldersplein en het justitiehuis loopt, dient in vraag te worden gesteld. We weten ook dat de Leuvense Procureur des Konings klant is in het volkscafé van Dirk Claes in Wezemaal, maar de Procureur is niet de énige Magistraat die dat volkscafé frequenteert ...


Procureur Ivo Carmen

Onderzoeksrechter.
Er was sprake dat het dossier Van Uytsel aanvankelijk door Onderzoeksrechter DM zou zijn behandeld, maar een
betrouwbare bron spreekt dat tegen, naar de reden waarom deze Onderzoeksrechter plotseling verdween en sommige van haar dossiers door Onderzoeksrechter J. werden overgenomen, kunnen we alleen maar gissen. Het feit dat de minister van Justitie nu komt opdagen voor een onderhoud met de ouders van de vermoorde Shana Appeltans en Kevin Paulus, spreekt weeral boekdelen, Stefaan De Clerck is immers van dezelfde politieke strekking als de Leuvense Procureur Ivo Carmen die voor de camera's kwam vertellen dat Leuven al het nodige had gedaan dus, ofwel weet de Procureur niet wat er in zijn huis gebeurt, ofwel heeft hij gelogen.

Een procureur mag uiteraard klant zijn in het café van een burgemeester / Senaoter maar ...
...... kan een Senator en burgemeester zo'n brief aan een Procureur  schrijven, is dit soms een poging tot het schenden van de scheiding der machten?

Of de twee voorgaanden nog niet genoeg zijn, nog een toemaatje :


Dirk Claes loopt de deur van het Justitiehuis te Leuven plat ..... Is er nu -CD&V- politieke inmeninging in de Leuvense Justitie of niet ? Deze redactie bezit uiteraard nóg meer bewijsmateriaal dan wat hier is getoond. In een dossier waarbij klacht met Burgerlijke Partijstelling werd ingrdiend heeft ook dezelfde Onderzoeksrechter uit het dossier Van Uytsel, vreemde beslissingen genomen, ook daar was de Rotselaarse burgemeester betrokken partij-sic-.

Politiehervorming.
Onderlinge strijd tussen politiemensen is in Leuven geen alleenstaand geval, deze redactie kent nog plaatsen
waar dat schering en inslag is. De politiehervorming is alleen maar in de ogen van de politici en vooral de burgemeesters  geslaagd, zij hebben het zó gewild, sindsdien is het met de kwaliteit van vooral de lokale politie alleen maar bergaf gegaan. De handel en wandel van ondermeer wijkagenten die grote sier kunnen voeren, moet onderzocht worden door hen bijvoorbeeld te onderwerpen aan een vermogenscontrole. Politiemensen die hun werk goed doen, moet men geen stokken in de wielen steken maar dat gebeurt spijtig genoeg wel, ook bij Justitie heeft men schrik van competentie ....  Het "Parket" voert een onderzoek, maar hoe competent zijn ze bij de Parketten? Misdaad heeft veelal te maken met "techniek" en bij advocaten moet men geen technische vaardigheden zoeken. Een Parketexpert die in een achterkamertje een oude op de "dump" gekoschte elektronenmicroscoop gebruikt om onderzoeken te doen -zoals dat te Leuven het geval is-, is dan Koning éénoog in het land der blinden. Op de website van het NICC vindt men daarover van auteur Renard Bertrand² genoeg commentaar -zie link-.  
http://nicc.fgov.be/deskundigenonderzoek
² Renard Betrant voerde inj opdracht van Laurette Onkelinx onderzoek naar de kwaliteit van de Parketexperten en kwam tot onthutsende resultaten.

Politiek.
Laten we voor één keer katholieker zijn dan de Paus, laten we ook met twee voeten op de grond blijven staan,
laten we dan even stil staan bij het gigantische pedofilieschandaal waar de Clerus justitie doodleuk buiten spel zet en Justitie laat begaan! Laten we dan ook even in ogenschouw nemen dat diverse ministers van Justitie CD&V'ers waren en nog altijd zijn. Laat u dan bij de volgende verkiezingen niet meer misleiden en denk aan deze schijnheiligen die zowel "op" als "voor" het altaar staan.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 26 december 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.