Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926464





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Music for Life steunen met frituurbezoeken.
20 december 2010
N-VA vindt originele manier om geld in te zamelen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 787.300
Brussel / Genk 20 december 2010

Om een steentje bij te dragen voor de Aidswezen in Swaziland zal een groot aantal N-VA-parlementsleden zichzelf veilen op eBay. De hoogste bieder mag mee naar zijn of haar favoriete frituur. De totale opbrengst zal aanstaande vrijdag door N-VA-voorzitter Bart De Wever en Senaatsfractieleider Liesbeth Homans worden overhandigd aan de drie bewoners van het ‘Glazen Huis’ in Antwerpen. Bart De Wever zelf zal ook nog een extra inspanning leveren.

Bieden voor frituurbezoek.
Vanaf vandaag tot donderdag 23 december 17 uur kan men op de website eBay bieden voor een frituurbezoek met een N-VA-mandataris. -Kijk op
www.n-va.be/n-va-steunt-music-for-life-. Het totale bedrag van de hoogste bieders wordt geschonken aan Music for Life.

Aidswezen.
De vijfde editie van Music for Life staat dit jaar in het teken van de problematiek rond de aidswezen in Swaziland. De aidswezen verdienen speciale aandacht in onze internationale samenwerking. Deze kinderen hebben niet de mogelijkheid om normaal op te groeien, aangezien ze op jonge leeftijd vaak al de taak van hun ouders moeten overnemen en zorgen voor hun broertjes en zusjes, die dikwijls zelf ziek zijn. In Swaziland,  even groot als Vlaanderen,  wonen naar schatting 60.000 kinderen wier  ouders bezweken zijn aan de gevolgen van AIDS. Ongeveer een derde van deze kinderen is  vanaf de  geboorte zelf besmet met het HIV-virus.

Uit de armoedeval.
De actie van Studio Brussel probeert hen een hart onder de riem te steken door geld in te zamelen voor het Internationale Rode Kruis. Aidsremmers alleen zijn geen duurzame oplossing, maar ze maken het leven van deze kinderen wel draaglijker. Het Rode Kruis zal deze kinderen ook bijstaan door hen onderwijs aan te bieden.  Zo krijgen ze de kans om later uit de armoedeval te stappen. De problemen van de ‘aidswezen’ reiken dus verder dan de ziekte alleen. Vaak worden ze uitgesloten uit de gemeenschap, uit een onterechte vrees voor besmetting.

Alle initiatieven van N-VA voor Music for Life vind je op www.n-va.be/n-va-steunt-music-for-life.

Bron : N-VA

nvdr :
Voor het goede doel moet een mens zich inzetten maar voor Bart De Wever's gezondheid zou het wellicht beter zijn als er geboden zou kunnen worden op uitstapje naar de ijsbaan -aan het weer zal het niet liggen- een zwembad of fitnesscentrum, het zou Bart's lijn en gezondheid ten goede komen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.