Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927581





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Toon Wim Dries een wit blad en hij zal zeggen dat het een zwart is.
17 december 2010
Raadsleden mogen de waarheid over het A.S.T.R.I.D.-net niet weten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 786.000
Genk 16 december 2010.

--- 13:40 18/12/10 Update 1

EXCLUSIEF :  In dit artikel vindt u de A.S.T.R.I.D. leak - lees dus verder-

Wat wil je in een stad als Genk ondernemen tegen een politieke partij -CD&V- die over de ganse lijn de meerderheid heeft, alles en iedereen inpalmt, zelfs met Concentra -Gazet van Antwerpen en Belang van Limburg- een commerciële overeenkomst afsluit, zich overal en altijd permanent schuldig maakt aan "Peptalk", zichzelf als "supergoed" aanziet, een legertje ambtenaren bezit en verenigingen geld toestopt, daar is geen enkel kruid tegen gewassen.

A.S.T.R.I.D. nv
Wegens niet aflatende communicatieproblemen bij de politie -vroeger de Rijkswacht- werd door de overheid het semi-professioneel communicatiesysteem A.S.T.R.I.D. opgedrongen. Politie, civiele veiligheid en andere diensten werden verplicht het te gebruiken. In tegenstelling tot wat burgemeester Dries beweert zijn de gemeenten -dus ook de brandweer- niét verplicht om op dat net aan te sluiten, immers, de brandweer heeft zich altijd als onwennig, onwetend kind opgesteld en gebruikt veel liever de oude, eenvoudige, analoge toestellen.

                                 " ..... de nv A.S.T.R.I.D. én de burgemeesters 
                                  moeten  de  brandweer tot de orde roepen
                                  en de instructies doen respecteren ..... "

Brandweerlobby.
Het was burgemeester Freddy Willockx van Sint Niklaas die onlangs aan deze redactie nog bevestigde dat de brandweer overal een lobby tégen het ASTRID systeem heeft opgezet. Bij de nv ASTRID heeft men dat niet alleen bevestigd, maar ook dat de brandweer niet goed overweg kan met het gebruik van de toestellen, vooral met de keuze van de Fleetmapping ondervindt de brandweer grote problemen, de Civiele Veiligheid werkt momenteel aan een vereenvoudigde keuze van de Fleetmapping.

Brandweer oorzaak van de -adres-lekken.
De nv ASTRID heeft ontelbare keren aan de brandweer de instructie gegeven om in hun XML files en de communicatie tussen de meldkamer van de dienst 100 en de computer bij de dispatching van de brandweer, GEEN adresgegevens door te geven, maar de hardleerse brandweer negeert dat en stuurt toch de adressen naar de pagers -pocsag systeem- van de manschappen.  Burgemeester Wim Dries is een hardleerse betweter, Morsum Magnificat heeft het reeds aan hem uitgelegd, maar meneer de burgemeester ziet een wit blad als een zwart.

Ook brandweer Genk laat adressen via haar pocsag paging doorgeven,
burgemeester Wim Dries moet zijn brandweercommandant op de nv A.S.T.R.I.D. instructies wijzen ...

  Dit was trouwens geen brand, maar een passant die wegens de rook van een barbecue zondermeer de brandweer belde.

Passages uit de Beheerscontracten : 
art.46 Progreammering.
" .... zal A.S.T.R.I.D. een zo groot mogelijke samenwerking nastreven met de overheid, de andere telecomoperatoren en andere instanties om het gedeeld gebruik van bestaande en nog te
verwezenlijken infrastructuren te realiseren, met inachtneming van de wetgeving tot bescherming van
de persoonlijke levenssfeer art.43....
" .... van persoonsgegevens zoals gewijzigd door de wet van 11 december 1998 tot omzetting van de richtlijn 95/46/EG van 24 oktober 1995 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije
verkeer van die gegevens, zullen de gebruikers van de CAD en A.S.T.R.I.D. ten aanzien van haar
medewerkers de nodige voorzorgsmaatregelen nemen teneinde de vertrouwelijkheid van informatie van persoonlijke, politionele en medische aard ...."  Het is duidelijk, dat de nv A.S.T.R.I.D. voor de lekken -zie onderstaande link- moet worden aangesproken, de minister van Binnenlandse Zaken moet op haar beurt, de brandweer tot de orde roepen. 


Afluisteren.
Er zijn honderden journalisten die pagers bezitten die op het pocsac of flex systeem werken, maar dat is helemaal niet nodig, de informatie staat open en bloot op het internet. Dat vermeende "afluisteren" dat de Genkse burgemeester aan zijn schepenen poogt wijs te maken is niets minder dan onderstaande link op het internet. Hier kan burgemeester Wim Dries -CD&V- zelf zien dat zijn eigen brandweer ook in de fout gaat door de adresgegevens naar de pagers te zenden. Komt daar nog bij dat de hulpdiensten zelf de gatlikjournalisten op de hoogte brengen van ongevallen, branden, etc.

         Wim Dries en zijn
 CD&V bende 
         moeten dringend dit artikel lezen :
  MM 176

         De A.S.T.R.I.D. leak :http://wa-schoten.dyndns.org/astrid.html 

Burgemeesters zelf in de fout.
De burgemeesters moeten "hun" politie en brandweer het zwijgen opleggen -art. 458 SW- en verbieden om aan de gatlikjournalisten informatie door te geven. Dat is heel wat anders dan "illegaal afluisteren" meneer Dries, ook uw mensen gaan in de fout, zo is ook de recente brand in het Dennenhof op die ASTRID LEAK verschenen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 24 december 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.