Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928025





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang : Internationale persbelangstelling voor Marie Rose Morel te Schoten.
08 oktober 2006
Persdelegatie uit Parijs en Japan afgezakt naar Schoten.  Paginabezoekers website MM 147.650
Betekom / Schoten 07 oktober 2006.

Zoals vele andere politieke partijen organiseerde het Vlaams Belang Schoten vanavond in zaal Filippus een gezellig samenzijn met kaas en wijn.

Jaarlijkse kaas en wijnavond te Schoten.

De kaas en wijnavond en een gezellig samenzijn dat de Vlaams Belang afdeling van Marie-Rose MOREL te Schoten vanavond organiseerde genoot matige belangstelling, er doken een 200- tal gegadigden op waaronder de kopstukken van het Vlaams Belang, dit keer m?t hun familie.
Voor wat de kaasschotels betreft hebben we alleen maar lof, het geheel was letterlijk en figuurlijk smaakvol !

Internationale persbelangstelling voor Marie Rose Morel.


Marie-Rose MOREL met de Japanse reporter Yoshiki van The Asian Shimbun.

Internationale persbelangstelling.

Maar er was voor de dame waarvan de aanwezige VRT zegt dat ze , arrogant, autoritair en sluw is, niet alleen belangstelling uit de Antwerpse voorstad Schoten, ook een ploeg van de uit Parijs afgezakte BFM-TV heeft belangstelling voor het Vlaams Belang vanwege de gelijkaardige opmars van extreem rechts in Frankrijk.
Een correspondent van de Japanse The Asahi Shimbum -ressorteert onder International Herald Tribune- volgt de internationale politiek vanuit het IPC te Brussel. Yoshiki KISHI, de correspondent te Brussel, volgde de gebeurtenissen van de avond, Marie-Rose MOREL en Filip DEWINTER werden in het Engels geïnterviewd, voor BFM-TV uit Parijs was dat in het Frans.

VRT en VTM.

De "Anti Vlaams Belang" pers VRT en VTM was ook van de partij, VRT stuurde Tim Pauwels, een klank- en cameraman, ook een paar snotneuzen van VTM doolden rond, blijkbaar alleen om wat te "neuzen" want de broekjes waren wellicht nog te groen om interviews af te nemen, hun aanwezigheid bleef beperkt tot het zich vergapen aan kaas en publiek en het maken van enkele ?shots?, straks stuurt VTM wellicht de kleuterklas nog op pad om te filmen.

Tanend?

Een trouwe Antwerpse kiezer van het Vlaams Belang heeft die avond klare taal gesproken, is de belangstelling voor het Vlaams Belang tanend?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER

 

Laatste update ( 21 juli 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.