Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926466





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk Ziekenhuis Stalenstraat.: Arbeidsveiligheid met de voeten treden.
25 november 2010
Medewerkers ZOL zonder PBM in gondel hoogwerker.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 780.100
Genk 25 november 2010.

--- wijziging 15:00 26/11/10

Van een organisatie als het Ziekenhuis Oost Limburg - ZOL - zouden we minstens mogen verwachten dat men op de hoogte is van de regelgeving inzake arbeidsveiligheid, wie dat denkt vergist zich. In het verleden hebben we op dezelfde locatie al twee keer -naar onze bescheiden mening- niet conformiteiten met de elektrische installatie -art. 205 A.R.E.I.- kunnen vaststellen, lees verder ....


Op 22 januari 2006 omstreeks 07:30u overleed de 58 jarige Jozef N. uit Genk, tijdens het verplaatsen van de hoogwerker -van dieplader rijden- viel de man uit de gondel van de hoogwerker. Het ongeval gebeurde aan de Liersesteenweg te Begijnendijk. 

Persoonlijke Beschermingsmiddelen -PBM-.
Op 10 januari 2006 vond een 58 jarige Genkse werknemer van bouwfirma Mathieu Gijbels uit Opglabbeek aan de Liersesteenweg te Begijnendijk de dood -foto inzet- omdat de man uit de gondel van een hoogwerker viel en met zijn hoofd op de rijbaan terechtkwam. Ook een ongeval in Linter, waarbij twee werknemers de dood vonden, zou te wijten zijn aan het niet correct dragen van de PBM.

Genk : 25 november 2010
Ziekenhuis André Dumont


We verwachten van Dominic Hermans, bekend bij PreBes Limburg nog een seintje - PreBes : http://www.prebes.be/limburg_verslag160309.shtm

Preventieadviseur.
Toen deze redactie de twee werknemers van het ZOL erop attent maakte dat ze geen PBM droegen, keken ze vreemd op, ergo, ze reageerden niet eens, ook niet toen we opmerkten dat ze met hun prestaties, als er iets zou mislopen, waarschijnlijk in de "gazet" zouden komen. Zoals gewoonlijk contacteerden we het betreffende bedrijf, preventieadviseur Dominic Hermans van het ZOL begrijpt het wel en waardeert het zelfs dat wij het melden, dat hebben we in Genk nog niet eerder mogen ervaren.

A.R.E.I.
Een poosje geleden hebben wij bij het André Dumont ziekenhuis ook al twee keer niet conforme aansluitingen van accumulatiekachels dienen aan te kaarten, bovendien hangen er ook nog ionische rookmelders.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 26 november 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.