Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935665





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Watersnood : MM brengt geen sensatie over de ellende van gedupeerden.
15 november 2010
Burgemeesters en klassieke pers weer een pot nat.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 776.400
Genk 15 november 2010.

De politiek heeft het voorbije weekend over de rug van de gedupeerden en met behulp van de met Vlaams geld betaalde omroep aan de Reyerslaan, weer politieke munt kunnen slaan. De coryfee van de "Rode" propagandazender was, net zoals bij de verkiezingen, weer in haar element.

Job doen.
In vele gevallen hebben de gedupeerden, wegens voorspraak van de politiek, gebouwd en verhardingen aangebracht in zones waar dat beter niet zou gebeuren. Dat een burgemeester en de hulpdiensten hun job doen is normaal en moet, zoals dat het geval was met de "Havik" uit Michelbeke, niet disproportioneel in de kijker worden gezet. Filmploegen die in een Zodiac plaatsnemen om de ellende in beeld brengen -hebben de gefilmden wel toelating gegeven?- is voor niets nodig, maar de persgeilheid van iedereen, en vooral van de politiek, grenst aan het ongelooflijke.

Misbruik.
De audiovisuele pers maakt schandelijk misbruik van de persgeilheid van de politici, in casu de burgemeesters. Hun vermeende bezorgdheid draait niet rond de ellende van de individuen maar heeft alles te maken met de niet aflatende drang naar geld en macht waarop geen enkele rem staat en de pers speelt dat spel doodeenvoudig mee.

Morsum Magnificat heeft zich van elke reportage onthouden, helpt bij voorkeur de mensen "uit" de nood, niet zoals politici "in" de nood. De klassieke pers zoekt, bij gebrek aan dagelijkse voeling met de politici, permanent naar andere onderwerpen en begeeft zich steeds meer op glad ijs wat ondermeer tot uiting kwam bij de ongepaste berichtgeving tijdens recente Assisenzaken.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.