Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935647





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk OCMW : Krijgt Karen Wibail een medewerker?
05 november 2010
Juridische dienst OCMW zou versterking krijgen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 773.600
Genk 5 november 2010.

Volgens informatie zou de huidige juridisch medewerker van het Genkse OCMW Karen W. het te druk hebben, het OCMW zou een bijkomende hulp voorzien, inderdaad voor een zaak die op 12 november te Tongeren voor de Arbeidsrechtbank wordt opgeroepen, zou het OCMW het Genks advocatenkantoor Omnius hebben ingeschakeld.

Niet op de hoogte.
We nemen contact op met de communicatiemedewerker Dimitri G., die blijkt ook niet op de hoogte te zijn. Via een andere betrouwbare bron vernemen we dat een Genks advocaat bepaalde zaken van het OCMW behartigt en dat is van die advocaat -L.J.- wel vreemd omdat deze een poosje geleden aan deze redactie vertelde in Genk zelfs geen zaken meer te aanvaarden die met Genk te maken hebben, dit wegens zeer slechte ervaringen met de Genkse politie. Volgende week zou de communicatiemedewerker van het OCMW ons informeren of de juridische dienst van het OCMW wordt versterkt of niet.

Omnius weet van niets.
Bij het betreffende advocatenkantoor is men er niet van op de hoogte dat zij op 12 november 2010 een zaak tegen het Genks OCMW te Tongeren dienen te verdedigen, "staat niet in de agenda" klinkt het. Toch is de zaak door de Arbeidsrechtbank van Tongeren op 19 oktober 2010 regelmatig opgeroepen en dient het OCMW van Genk 15 dagen vóór de zitting haar stukken bij de griffie ter beschikking te stellen. Van de tegenpartij vernemen we dat de behandeling op de zitting -art. 735- zal gevraagd worden, het OCMW van Genk is voldoende op tijd op de hoogte gesteld, klinkt het daar, er zal aan de Rechtbank aangedrongen worden om art.735 toe te passen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.