Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935536





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk gaat wegdek Onderwijslaan herstellen.
02 november 2010
Snelheidsbeperking aan school wordt nauwelijks gerespecteerd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 772.600
Genk / Waterschei 2 november 2010.

Komt Genk snelheidsduivels tegemoet :
Wordt er op de Onderwijslaan straks nóg sneller gereden?

Met een persbericht van vandaag laat stad Genk weten dat er op 3 en 4 november herstellingen aan het wegdek aan de Onderwijslaan zullen plaats vinden. In dit land is men niet in staat om de wegen op een fatsoenlijke manier aan te leggen, bij problemen in de zomer ligt het aan de hoge en in de winter aan de lage temperatuur, volgens Morsum Magnificat ligt de schuld aan de incompetentie en de corruptie, ziekte / virus, waarmee het overgrote deel van België mee besmet is, vooral in politieke kringen.

Snelheid massaal overtreden.
Wie over de Onderwijslaan de snelheidsbeperking respecteert ondervindt telkens weer de discriminatie -overtreders komen sneller ter plaatse-, het overgrote deel van de automobilisten, autochtoon en allochtoon, lappen de snelheidsbeperkingen aan hun laars, wie de snelheid wél respecteert wordt gediscrimineerd omdat die personen later toekomen en daaardoor achter het net kunnen vissen-. Wij, die dagelijks over de Onderwijslaan rijden, kunnen het weten. Wie zich in Genk aan de regels houdt wordt in Genk als "abnormaal" versleten.

Politie.
Voor zover ons bekend werden er het voorbije jaar aan de Onderwijslaan geen snelheidscontroles uitgevoerd, we probeerden ons daarover vandaag bij de politie te Genk te informeren, maar ze genieten nog een dagje vrijaf. Als straks het wegdek hersteld is, moet de burgemeester maar eens echt flink zijn en  "zijn" politie meteen drastisch laten opgetreden tegen automobilisten die -zoals wij dat ervaren- zo snel rijden dat hun rijbewijs onmiddellijk kan ingetrokken worden, sommigen rijden in de zone 30 zelfs zó snel, dat ze er voor in aanmerking komen dat hun voertuig in beslag wordt genomen, de politie kan dan terécht laten takelen, iets wat ze blijkbaar graag doen.

Redactie Morsum Magnificat Professioneel.
Erik Verbeeck

Laatste update ( 06 november 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.