Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926469





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk na voetbal : Vader van Raadslid Wenmeekers aangereden-Update1
31 oktober 2010
Agressieve bestuurder reed met Audi in op wandelaars en uitte doodsbedreigingen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 772.200
Genk  31 oktober 2010.

--- Update 1 16:00 01/11/10.
We vernemen van Jimmy Wenmeekers dat hij acht dagen werkonbekwaam is, zijn vader met een gezwollen voet zit opgescheept. Wenmeekers laat ons ook weten, dat alleen zijn vader werd aangereden, de rest van de problemen door de passagier van de bestuurder -blijkbaar diens broer- werden veroorzaakt. Steeds volgens Raadslid Wenmeekers heeft de politie van de bestuurder geen ademtrest afgenomen, bestuurder en passagier werden wel ondervraagd en dat heeft twintig miunuten in beslag genomen, toen de politie na dat verhoor wilde wegrijden, protesteerde het Genks Raadslid omdat hij een klacht wilde indienen, daarop noteerde de politie zijn GSM nummer, een verklaring zou later wel worden afgenomen. De vader werd in het ziekenhuis ook twintig minuten ondervraagd én er werd van de man wél een bloedstaal genomen, maar zegt Jimmy Wenmeekers, mijn vader had geen alcohol genuttigd. We moeten ons afvragen waarom de politie geen ademtest / speekseltest van de bestuurder van de auto heeft afgenomen?

Zuipende KRC Supporters ...


Vóór de match zuipen ze Jupiler uit blik en witte drank uit de fles, vervolgens vertrekken ze naar KRC, óók de bestuurder van de auto drinkt mee, in Genk moeten ze de politie niet vrezen, zelfs als er problemen zijn geweest, worden er geen alcoholtests afgenomen! Het hangt er uiteraard vanaf wie de betrokken partij is, willekeur en machtsmisbruik zijn twee kwaliteiten van het Genkse CD&V bestuur.
--- einde update 1
   

--- wijziging 06:30 01/11/10.

Raadslid Wenmeekers was met zijn gezin en vader naar KRC getrokken, na afloop wandelden ze zoals vele anderen na de match naar hun auto, onderweg werd een wandelaar door een bestuurder van een audi en diens woeste passagier aangereden, de persoon werd met een opgeroepen ziekenwagen afgevoerd. 

Niet te kalmeren.
Behalve de wandelaar werd ook de vader van Jimmy Wenmeekers aangereden, die kwam op de motorkap van de Audi terecht, óók die werd naar het ziekenhuis gevoerd, "ik denk wel dat de passagier van de bestuurder een Vlaming is" voegt het Vlaams Belang Raadslid er wel aan toe, of de man "gedronken had of misschien drugs heeft gebruikt, weet ik niet zeker". We probeerden de passagier, eveneens een woesteling, te bedaren maar dat lukte niet, we werden met de dood bedreigd, we zijn aan het rond punt van de Onderwijslaan en de André Dumontlaan naar de Politie gestapt, die heeft de bestuurder en zijn passagier wel ondervraagd, maar liet ze toch verder rijden.

Identiteitskaart ingepikt.
Wenmeekers : De politie vroeg de E-ID van mijn vader, maar kreeg ze niet terug , dat is vreemd, maar mijn vader wilde om geen indruk te geven, niet te willen meewerken, daartegen niet protesteren, werd ook naar het ziekenhuis gebracht.

Naar de spoed.
Raadslid Wenmeekers heeft zelf ook pijn aan de rug en moet zich ook naar de spoed van het ziekenhuis begeven, de Politie van Genk had het blijkbaar te druk en zal haar onderzoek later verder zetten. Een bestuurder met een niet ingeschreven voertuig wordt eerder deze week onderschept en hard aangepakt, voertuig getakeld, hier worden twee personen aangereden, omstaanders met de dood bedreigd, maar de agressors mogen toch na een korte ondervrzging verder rijden. Raadslid Wenmeekers dient in ieder geval een klacht in tegen de passagier van de bestuurder van de Audi.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©

Laatste update ( 01 november 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.