Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935422





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genkse Carrefour kon reclamestunt nog niet waarmaken.
09 oktober 2010
Tientallen mensen kregen de beloofde bak bier niet.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 766.200
Genk 9 oktober 2010.

In de gazet van Limburg verscheen er op vrijdag 8 oktober 2010 een annonce dat er vrijdag en zaterdag tussen 10 en 19 uur eender welke lege bak bier, tegen een volle bak Maes kon worden ingeruild, de stunt wordt wel beperkt tot één bak per gezin.

Geen bak, wel een bon.
Vandaag hebben tientallen mensen zich met een lege bak bier naar de Carrefour te Genk begeven, maar de beloften van Carrefour werden niet ingelost, de mensen mochten hun lege bak afleveren, maar kregen geen volle terug.
Eén van de vele gedupeerden was Roberto C. maar tijdens onze aanwezigheid om 13:30u  waren we er getuige van dat diverse andere personen eveneens teleurgesteld zonder een volle bak mochten vertrekken, zij kregen wel een bon mee.

Van Het Belang?
Toen deze redactie aan de balie van Carrefour zich vergewiste van de klachten, veronderstelde men dat wij van "Het Belang"
waren, een zienswijze die we meteen formeel ontkenden met : "nee, wij zijn van de onafhankelijke pers, niet van Het Belang die schrijft wat de Genkse politici willen dat er geschreven wordt". Enkele aanwezigen knikten goedkeurend omtrent onze uitspraak.


Geen volle bak maar een bon.


Roberto C. was één van de tientallen die met een kluitje in het riet werd gestuurd, geen volle bak, wel een tegoedbon die tot 12 oktober 2010 voor een volle bak Maes kan ingeruild worden, hopelijk is ondertussen het transport in Genk toegekomen.

Tot 12 oktober.
Tijdens onze aanwezigheid aan de balie bij Carrefour te Genk, werd er getelefoneerd en wij zouden met Lars Vervoort dienen te telefoneren, dat is de perswoordvoerder, toch werd ons gemeld dat iedereen een tegoedbon ontvangt en tot 12 oktober de bon tegen een volle bak Maes kan omruilen. Er werd ook aan toegevoegd dat het transport onderweg zou zijn maar wanneer het zou toekomen kon men deze namiddag niet zeggen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 11 oktober 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.