Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935425





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
N-VA Lijkt Juridisch sterk in de zaak Kim Geybels.
01 oktober 2010
Ontslag als Senator zou rechtsgeldig zijn zegt N-VA.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat Professioneel : 764.300
Genk / Brussel 1 oktober 2010.

Piet de Zaeger, Directeur van N-VA, laat in een persbericht weten dat diverse  juridische adviezen uitwijzen dat het ontslag van Kim Geybels als senator rechtsgeldig en onomkeerbaar is.

Onafhankelijk zetelen.
Kim Geybels heeft bovendien zelf haar ontslag verkozen boven een verwijdering uit de fractie waarna ze als onafhankelijk senator had kunnen zetelen, zegt Piet De Zaeger in het persbericht.  Voor de N-VA was de essentie niet het senaatsambt, maar wel het feit dat mevrouw Geybels niet langer als mandataris voor de N-VA kon aanblijven.

Advocaat dreigt.
Het moet nu blijken dat, ondanks bovenstaande, mevrouw Geybels mede een aangetekend schrijven via haar advocaat, laat weten een strafklacht met burgerlijke partijstelling te zullen indienen tegen alle betrokken partijleden, dat zou niet gebeuren indien wordt ingegaan op haar financiële eisen! Hier nog eens een bewijs dat voor politici "macht en geld" wel heel belangrijk zijn. Moet gezegd dat Kim Geybels én haar advocaat tijdens het interview bij Marleen Cools -Ter Zake- onzeker én onprofessioneel zijn overgekomen, hopelijk kan haar advocaat het bij de eventuele pleidooien beter verwoorden. Kim Geybels zelf kwam ons over als een "verzopen en geplukte kip".

Beschadigen.
De N-VA zegt verder nog "De betrokkenen noch de N-VA als partij hebben zich in deze zaak iets te verwijten. We kunnen alleen betreuren dat mevrouw Geybels nu gekozen heeft om de partij maximaal te proberen beschadigen met laster en onterechte aantijgingen", einde citaat.

Van een stijfkop ....
Het dossier is vanaf nu in handen van onze raadsheren zegt Piet De Zaeger. De partij zal zich in de media bijgevolg blijven onthouden van ieder commentaar, het spreekwoord " ... van een stijfkop en een zot vult een advocaat zijnen pot", is hier wellicht van toepassing. Deze redactie heeft ook ernstige twijfels of Kim Geybels als spoedarts wel normaal kan functioneren, tijdens het interview bij Ter Zake beging ze trouwens enorme blunders. Haar vriend gaat in Maastricht drugs kopen maar zij heeft nog nooit drugs gekocht vertelde zij bij Ter Zake. Echter, wie bij de hond slaapt krijgt meestal toch zijn vlooien, of niet? Het siert de N-VA zich van dergelijk politiek schroot te ontdoen
 
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur Morsum Magnificat Professioneel

Laatste update ( 01 oktober 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.